Yardım Trendyol 5000tl kupon.

Muddi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Beyler trendyoldan bazen bildirim geliyor 5000tl kupon bi giriyorum bildirime anında giriyorum ama yok. Aylardır bi kere bile denk gelemedim. Kim alıyor kime once nasil düşüyor bu anlamiyorum bilen duyan anlayan varmı ya.

Beyler trendyoldan bazen bildirim geliyor 5000tl kupon bi giriyorum bildirime anında giriyorum ama yok. Aylardır bi kere bile denk gelemedim. Kim alıyor kime once nasil düşüyor bu anlamiyorum bilen duyan anlayan varmı ya.
Valla bilmiyorum ya 1 tane fln var ya da millet nöbet tutuyor sistemi çok iyi

normalde en yüksek 2000 TL kupon veriyordu şimdi 5000 TL kuponu yeni getirmişler sepetini hazır tutup aldığın gibi kullanman lazım ama telefonun başında o bildirimi bekleyecek zamanın varsa tabi :D

İşte sorunda bu geldiği an tıklıyorum yok olmuyor😅
Şöyle de bi durum olabiliyor bazen bildirim geç geliyor tıklıyorsun ama kuponların hepsi bitmiş oluyor bazen de kuponlar yüklenmeden 3-4 dakika öncesinden bildirim yolluyor anlayamadım valla

Şöyle de bi durum olabiliyor bazen bildirim geç geliyor tıklıyorsun ama kuponların hepsi bitmiş oluyor bazen de kuponlar yüklenmeden 3-4 dakika öncesinden bildirim yolluyor anlayamadım valla
Aynen olabilirde bu bildirim niye gec gelio ki. Erken gelen bildirim olayini nasil cozcez vay arkdas

Geri