Neler iptal olmamışİçiniz Rahat edecekse siparişlerin Çoğu İptal Oldu Bazı İstisnalar hariç kargolananlar olmuş mevzuya erken uyanmışlar zaten erken kapattılar kodun kullanımını kendinizi üzmeyin kaçırdık diye![]()
Teknosa satıcılı ürünler kargolanmış çoğu ( Teknosanin Kargo Otomasyon Sistemi Ve Aynı Saatte Depodan Hızlı Ürün Çıkarması Sayesinde ) Trendyol satıcılı ürünlerin hepsi iptal diğer satıcılar da Trendyol dan haber bekleyip onay aldıktan sonra iptale devam ediyor.Neler iptal olmamış
Malesef veremeyiz klana alım kapalıdır.bu ürünleri takip edilcek telegram adresi adını verebilecek varmı?
KL4N ALIMLAR NE ZAMAN?Malesef veremeyiz klana alım kapalıdır.
İlk mesaja eklenmiş.bu ürünleri takip edilcek telegram adresi adını verebilecek varmı?
teknosa kargo geri çekerTeknosa satıcılı ürünler kargolanmış çoğu ( Teknosanin Kargo Otomasyon Sistemi Ve Aynı Saatte Depodan Hızlı Ürün Çıkarması Sayesinde ) Trendyol satıcılı ürünlerin hepsi iptal diğer satıcılar da Trendyol dan haber bekleyip onay aldıktan sonra iptale devam ediyor.
ben deyelektronikten geçen sene monitör, işlemci aldım sorunsuz geldi, itopya yan çakma firması faturalandırma, kutular bile benzer yapıda sadece ismi farklı.Dey elektronik itopya değil mi?
Neden alınmaz ?
İkinci el yolladılar değişim yapmıyorlar kupon+bonus + taksit aldım hepsi yanıcakteknosa kargo geri çekeronlar belli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben deyelektronikten geçen sene monitör, işlemci aldım sorunsuz geldi, itopya yan çakma firması faturalandırma, kutular bile benzer yapıda sadece ismi farklı.