freygasm
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,070
- İsim
- yusuf ecer
Trendyol %40 indirim apple cihazlarda olmuyor sanırım bunun için;
LD9 player ile sipariş verebildim
Buradan ayarlara girin. Sonra dili azerbaycan yapıp Türkçeyi silin.
Sonrasında trendyola giriş yaptığınızda kullanabileceksiniz kuponu. DİPNOT; KART VE ADRES BİLGİLERİNİ HESABA EKLEYİN ÖNCESİNDE EMULATORDE YAZILMIYOR ÇÜNKÜ BAZEN.
Tek telefondan bir kaç sipariş vermek isteyenler için ise;
Android markete multiple account yazıp tüm uygulamaları indirebilirsiniz ben o şekilde 5-6sipariş verdim tek telefon ile. Hepsinden tek hakkınız var aklınızda olsun.
Sorusu olan yazabilir alt kısma, zaman kısıtlı diye hemen konuyu açtım unuttuğum şeyler olabilir.
Ayrıca LD PLAYER ÜZERİNDEN MULTİ HESAP DA KULLANABİLİRSİNİZ,
Başlat dediğinizde yeni bir cihaz daha tanımlıyor ona da yükleyip kullanabilirsiniz.
LD9 player ile sipariş verebildim
Buradan ayarlara girin. Sonra dili azerbaycan yapıp Türkçeyi silin.
Sonrasında trendyola giriş yaptığınızda kullanabileceksiniz kuponu. DİPNOT; KART VE ADRES BİLGİLERİNİ HESABA EKLEYİN ÖNCESİNDE EMULATORDE YAZILMIYOR ÇÜNKÜ BAZEN.
Tek telefondan bir kaç sipariş vermek isteyenler için ise;
Android markete multiple account yazıp tüm uygulamaları indirebilirsiniz ben o şekilde 5-6sipariş verdim tek telefon ile. Hepsinden tek hakkınız var aklınızda olsun.
Sorusu olan yazabilir alt kısma, zaman kısıtlı diye hemen konuyu açtım unuttuğum şeyler olabilir.
Ayrıca LD PLAYER ÜZERİNDEN MULTİ HESAP DA KULLANABİLİRSİNİZ,
Başlat dediğinizde yeni bir cihaz daha tanımlıyor ona da yükleyip kullanabilirsiniz.
Son düzenleme: