Neler Yeni

Trendyol Azerbaycan Kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Trendyol Azerbaycan kampanyasından kaç tane ürün aldınız?

• Hiç almadım

Oylar: 64 48.9%
  • 1

Oylar: 24 18.3%
  • 2-4

Oylar: 13 9.9%
  • 5-9

Oylar: 3 2.3%
  • 10+

Oylar: 3 2.3%
  • Siparişim iptal edildi

Oylar: 24 18.3%

• Oy kullanan toplam üye
    131
  • Anket kapatıldı .

CptSpork

80+ Bronze
Arkadaşlar selam, bildiğiniz üzere Trendyol'un Azerbaycan kampanyasından forum olarak güzel nasiplendik.

Bildiğim kadarıyla Pazartesi akşamı başladı bu kampanya. Yani 24 saati geçti, 48 saate doğru gidiyoruz. Ben Trendyol'un bilerek izin verdiğini düşünüyorum. Çünki milyar dolarlık şirket istese sadece Azerbaycan adresi zorunluluğuda getirebilirdi, Azeri kimlik/telefon doğrulaması şartı da getirebilirlerdi ama sadece bazı siparişleri iptal ediyorlar. Adı üstünde milyar dolarlık firma bi kaç gün 20 dolarlık kupon dağıttı diye zaten batacak veya zarara uğruyacak değil. Yani ben Trendyol'un bu duruma müsade ettiğini ve izin verdiğini düşünüyorum.

Ancak ürünlere baktığımda ya piyasa fiyatından çok pahalı, ya trendyolun kendisi satıyor (iptal yiyor) ya da ürün direkt satılmıyor. Siz neler aldınız? İstediğiniz ürünleri alabildiniz mi?

Önümüzde daha Amazon Gülümseten Kasım, 11.11 ve Black Friday indirimleri var. Sizce bu kampanyalar Trendyol'un şu an dağıttığı kupondan daha rekabetçi fiyatlar sunabilir mi?

Düşüncelerinizi yorumlarınızı merak ediyorum.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 tane sipariş verdim bi bu tuttu en az ihtiyacım olan da buydu 300 küsüre aldım net hatırlamıyorum
Ben 1 tane sipariş verdim onda da çok güzel zamanlama tutturdum. Satıcıya da mesaj attım, sağolsun ürünü hızlıca kargoya verdi. Ürün elime ulaştı ama önceden kutusu açılmış gibi duruyor. Biraz o canımı sıktı. Ne aldıysanız kardır hocam hayırlı olsun ürününüz.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Ablam bakim urunu aldi kargoya verildi bende kitap istedim anamin telinden suan dershanedeyim umarim iptal edilmemistir
hangi kitap kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1 tane sipariş verdim onda da çok güzel zamanlama tutturdum. Satıcıya da mesaj attım, sağolsun ürünü hızlıca kargoya verdi. Ürün elime ulaştı ama önceden kutusu açılmış gibi duruyor. Biraz o canımı sıktı. Ne aldıysanız kardır hocam hayırlı olsun ürününüz.
öyle tabi ki ama tekrar deneyeceğim o klavyeyle kulaklık alınacak

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ablam bakim urunu aldi kargoya verildi bende kitap istedim anamin telinden suan dershanedeyim umarim iptal edilmemistir
Ürünlerin altında "şu zamana kadar sipariş verirsen bugün kargoda" şeklinde ibareler var. Onların son dakikasında sipariş vermek lazım. Mühim olan mesele siparişi verdin kargoya verilene kadar aradaki sürenin en az olması. Ben 06.40 civarında sipariş vermiştim satıcı da 09.45 de kargoya vermişti ürünü. Eğer sipariş vaktinden 5-6 saat içinde kargoya verilmediyse iptal şansı artıyor. Bir de ürüne göre iptal ediyorlar diye düşünüyorum. Kitap alıpta iptal yiyen görmedim hiç :D

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Oylamaya Siparişim İptal edildi'de ekleyebilirsin.

Bence belirledikleri kriterlere göre kampanyaya uygun görünenlerin siparişleri iptal edilmedi. Aynı kampanyadan birden fazla yararlanmaya çalışanlar ve kampanyaya uygun olmayanların siparişi iptal ediliyor gibi duruyor.

Trendyol satıcılı siparişim 18-19 saat hazırlanıyorda bekleyip kargoya veriliyorsa ya çok şanslı olmam lazım ya da dediğim şekilde çalışıyor olmalı.

CptSpork

80+ Bronze
Oylamaya Siparişim İptal edildi'de ekleyebilirsin.

Bence belirledikleri kriterlere göre kampanyaya uygun görünenlerin siparişleri iptal edilmedi. Aynı kampanyadan birden fazla yararlanmaya çalışanlar ve kampanyaya uygun olmayanların siparişi iptal ediliyor gibi duruyor.

Trendyol satıcılı siparişim 18-19 saat hazırlanıyorda bekleyip kargoya veriliyorsa ya çok şanslı olmam lazım ya da dediğim şekilde çalışıyor olmalı.
Eklendi 👍
Trendyol satıcısından aldığınız ürün kargoya mı verildi? İlk defa duyuyorum bunu. Ne aldınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala devam ediyor mu
Evet.

CptSpork

80+ Bronze
Galaxy Buds FE, 530 küsür liraya geldi.
Ben de kulaklık arıyordum ama trendyolun sattığını bir de 3 gün de kargoya verdiğini görünce kesin iptal yer dedim. Ürün elinize ulaştı mı?
Bu kampanyanın ilk saatlerinde Apex 7 TKL alacaktım ama Trendyol sattığı için vazgeçtim. Philips Azur Ütü aldım o geldi bi kaç saat önce.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
çok güzel kampanyaydı sürekli böyle kampanyalar görmek istiyoruz (yer mekan saat farketmez) burdan trendyola teşekkürlerimi iletiyorum. :)

Top Bottom