Neler Yeni

Trendyol Azerbaycan Kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Trendyol Azerbaycan kampanyasından kaç tane ürün aldınız?

• Hiç almadım

Oylar: 64 48.9%
  • 1

Oylar: 24 18.3%
  • 2-4

Oylar: 13 9.9%
  • 5-9

Oylar: 3 2.3%
  • 10+

Oylar: 3 2.3%
  • Siparişim iptal edildi

Oylar: 24 18.3%

• Oy kullanan toplam üye
    131
  • Anket kapatıldı .

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben de kulaklık arıyordum ama trendyolun sattığını bir de 3 gün de kargoya verdiğini görünce kesin iptal yer dedim. Ürün elinize ulaştı mı?
Bu kampanyanın ilk saatlerinde Apex 7 TKL alacaktım ama Trendyol sattığı için vazgeçtim. Philips Azur Ütü aldım o geldi bi kaç saat önce.
Gel-al noktasına sipariş verdim, son aşamada şuan kargo. Gün içerisinde teslim edilir.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,469
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ürün alabilenler kadar mutlusu yok şuan bence
valla öyle hocam kaç aydır almak istediğim klavyeyi 6-7 ay önceki fiyatına aldım. Ben aldığım zaman şuan ki fiyatı olsaydı daha ucuza alıcaktım da sağlık olsun 200 tl den de bişi olmaz. Alanlara hayırlı olsun alamayanların canı sağ olsun :D

CptSpork

80+ Bronze
Ürün alabilenler kadar mutlusu yok şuan bence
Ben bir tane ihtiyacım olan bir ürün aldım, güzel fiyata da aldım kasım indirimleri cart curt indirime girse dahi daha aşağısından alabileceğimi sanmıyorum. Ama başka almak istediğim şeyler de var. Örneğin C2 Wireless almak istiyorum, trendyolda 4500 TL'ye satılıyor amazonda 3500 TL'ye :D Kuponu kullansan dahi amazonun sattığı fiyata yaklaşamıyor. Aynı şekilde mouse arıyorum wireless, trendyolda logitech g pro x dışında kaliteli mouse yok onunda fiyatı fahiş. Sanırım bi tek klavye almayı deniyeceğim.

Bu kampanya bence 3000 TL'ye kadar olan ürünler için çok iyi. Çünki 3 bin TL'nin üstünde olan ürünler amazon'da hb'de veya anlık olarak bir satıcının yaptığı indirimde çok daha fazla düşebiliyor. Geçen mesela gaming.gen'de 270hz rog strix monitör 8400 den 6500 e düşmüştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla öyle hocam kaç aydır almak istediğim klavyeyi 6-7 ay önceki fiyatına aldım. Ben aldığım zaman şuan ki fiyatı olsaydı daha ucuza alıcaktım da sağlık olsun 200 TL den de bişi olmaz. Alanlara hayırlı olsun alamayanların canı sağ olsun :D
Ne aldınız hocam klavye olarak? Bende XPG Summoner almayı düşünüyorum da

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ben bir tane ihtiyacım olan bir ürün aldım, güzel fiyata da aldım kasım indirimleri cart curt indirime girse dahi daha aşağısından alabileceğimi sanmıyorum. Ama başka almak istediğim şeyler de var. Örneğin C2 Wireless almak istiyorum, trendyolda 4500 TL'ye satılıyor amazonda 3500 TL'ye :D Kuponu kullansan dahi amazonun sattığı fiyata yaklaşamıyor. Aynı şekilde mouse arıyorum wireless, trendyolda logitech g pro x dışında kaliteli mouse yok onunda fiyatı fahiş. Sanırım bi tek klavye almayı deniyeceğim.

Bu kampanya bence 3000 TL'ye kadar olan ürünler için çok iyi. Çünki 3 bin TL'nin üstünde olan ürünler amazon'da hb'de veya anlık olarak bir satıcının yaptığı indirimde çok daha fazla düşebiliyor. Geçen mesela gaming.gen'de 270hz rog strix monitör 8400 den 6500 e düşmüştü.

Ne aldınız hocam klavye olarak? Bende XPG Summoner almayı düşünüyorum da
Ben şuan sınava hazırlanıyorum o yüzden teknolojik alet almadım . Kitaplarım kargolansa bir de ayakkabı alır geçerim

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Arkadaşlar selam, bildiğiniz üzere Trendyol'un Azerbaycan kampanyasından forum olarak güzel nasiplendik.

Bildiğim kadarıyla Pazartesi akşamı başladı bu kampanya. Yani 24 saati geçti, 48 saate doğru gidiyoruz. Ben Trendyol'un bilerek izin verdiğini düşünüyorum. Çünki milyar dolarlık şirket istese sadece Azerbaycan adresi zorunluluğuda getirebilirdi, Azeri kimlik/telefon doğrulaması şartı da getirebilirlerdi ama sadece bazı siparişleri iptal ediyorlar. Adı üstünde milyar dolarlık firma bi kaç gün 20 dolarlık kupon dağıttı diye zaten batacak veya zarara uğruyacak değil. Yani ben Trendyol'un bu duruma müsade ettiğini ve izin verdiğini düşünüyorum.

Ancak ürünlere baktığımda ya piyasa fiyatından çok pahalı, ya trendyolun kendisi satıyor (iptal yiyor) ya da ürün direkt satılmıyor. Siz neler aldınız? İstediğiniz ürünleri alabildiniz mi?

Önümüzde daha Amazon Gülümseten Kasım, 11.11 ve Black Friday indirimleri var. Sizce bu kampanyalar Trendyol'un şu an dağıttığı kupondan daha rekabetçi fiyatlar sunabilir mi?

Düşüncelerinizi yorumlarınızı merak ediyorum.
Suan kargoda urun dıyor. Islemcı sogutucusu aldım. Umarım donmez. Zaten gecen ay urun 900 lıraydı bırden 1200 yaptılar. Cokta ındırımlı gıbı degılde 1*2 ay oncekı fıyattan aldık gıbı oldu :D.

CptSpork

80+ Bronze
Suan kargoda urun dıyor. Islemcı sogutucusu aldım. Umarım donmez. Zaten gecen ay urun 900 lıraydı bırden 1200 yaptılar. Cokta ındırımlı gıbı degılde 1*2 ay oncekı fıyattan aldık gıbı oldu :D.
Kargodan dönmez hocam içiniz ferah olsun. Ürününüz hayırlı olsun.

GirayHan

80+ Platinum
5 siparişimin 5'i de iptal edildi ( satıcılar ayrı )

CptSpork

80+ Bronze
Asus rog strix scope rx aldım hocam.
Hocam ben de o satıcıdan yani gaming.gen'den xpg summoner almayı planlıyorumda, ne zaman sipariş verdiğinizi ve ne zaman kargo girişi yapıldğını söyleme şansınız var mı? Ona göre sipariş vereyim.

5 siparişimin 5'i de iptal edildi ( satıcılar ayrı )
5 siparişi birden verdiysen normal, birisi iptal edilirse diğerlerini de iptal ederler parça parça etmezler.

GirayHan

80+ Platinum
Hocam ben de o satıcıdan yani gaming.gen'den xpg summoner almayı planlıyorumda, ne zaman sipariş verdiğinizi ve ne zaman kargo girişi yapıldğını söyleme şansınız var mı? Ona göre sipariş vereyim.

5 siparişi birden verdiysen normal, birisi iptal edilirse diğerlerini de iptal ederler parça parça etmezler.
5 siparişi birden verdiğimi söylemedim.

bugün tekrar bi sipariş daha verdim hala ses yok satıcı yollarız dedi bekliyoruz.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,469
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sabah 08:40 ta sipariş verdim, 15:18 de kargoya verildi. Ama ben trendyoldan aldım.

CptSpork

80+ Bronze
5 siparişi birden verdiğimi söylemedim.
Sakin dostum tahminde bulundum sadece :D Ayrıntılı yazda o zaman yardımcı olalım.
Başka hesaplardan, yeni emülatörden, başka ip adresinden sipariş versen bile başka isim-adres, başka kart bu tür detayları unutmamak lazım. Trendyolun seni ayırt edebileceği herşeyi değiştirmelisin.

Top Bottom