Neler Yeni

Trendyol Azerbaycan Kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Trendyol Azerbaycan kampanyasından kaç tane ürün aldınız?

• Hiç almadım

Oylar: 64 48.9%
  • 1

Oylar: 24 18.3%
  • 2-4

Oylar: 13 9.9%
  • 5-9

Oylar: 3 2.3%
  • 10+

Oylar: 3 2.3%
  • Siparişim iptal edildi

Oylar: 24 18.3%

• Oy kullanan toplam üye
    131
  • Anket kapatıldı .

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
O firma gaming.gen sitesinin diğer adı hocam. Reklam olacağını sanmıyorum zira forumda çokça adı geçen bir site/firma. İndirimli ürün tartışıyoruz sonuçta. Bu arada bilgi için sağolun ben de klavye alacaktım ama kargoya ne zaman veriyorlar onu bilmiyordum, trendyolda yazan uyarıya göre sipariş vereyim diyordum o zaman yarın saat 9-10 gibi geçerim bende sipariş kampanya bitmezse.
Rica ederim ne demek. Ne olur ne olmaz diye blur attım da diğer adının o olduğunu hiç bilmiyordum hocam bilgi için teşekkürler. Bu gaming genin de amma adı varmış :D

CptSpork

80+ Bronze
Rica ederim ne demek. Ne olur ne olmaz diye blur attım da diğer adının o olduğunu hiç bilmiyordum hocam bilgi için teşekkürler. Bu gaming genin de amma adı varmış :D
Sormayın hocam :D her platformda farklı isimleri var yetmezmiş gibi aynı siteden 2 tane açmışlar :D

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Harun Soysal
Senin gibi fiyatı 2 eden ürüne 5 verseydim sistemim de seninki gibi olurdu herhalde :) Eski sistemimden çıkan parçalar var adresini yolla ileteyim istersen ;)

İşin olmadığı için bütün gün Trendyol başlıklarını okuyorsun. İnsanların indirimli ürün alması sana o kadar batmış ki bir de gidip desteğe yazmışsın :D 2 Gündür Trendyol konularında gezinip bir de zengin taklidi yapıyorsun ya kahkaha attım evde hshşldfshösdfş

Ha bu arada kargolar iptal olacak dönecek diyordun kargom elime ulaştı 2800 wat ütümü görmek ister misin? :D :D
Evet kanka sisteminden çıkan parça aynen 3060ti 5600 çok para kanka aralarındaki fark ucurum zaten ben alamam asla naptın onlarıda indirimmi kovalayıp aldın kıyamam bana söyleseydin yollardım sana beklemezdin kara cumasını 11 kasımını :)

Top Bottom