Neler Yeni

Trendyol Çakma veya replika ürün satabilir mi?

Hastake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sinan Başaran
Arkadaşlar ben bir ayakkabı alacağım ucuz bir meblağ da değil o yüzden bir kaç şüphem var. Satıcı ismi SportStep 9.7 Mağaza puanı var fakat internette bu satıcıyla ilgili herhangi bir yorum bulamadım. Satıcıya soru sor kısmından ürün kesin orijinal mi yazdım. Ve 2 dakika içinde cevap geldi %100 orijinaldir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz diye sizce sıkıntı çıkar mı acaba yardımcı olur musunuz neden Nike'ın kendi sitesinden almıyorsunuz derseniz bu rengi bulamadığım için almıyorum.
trendyol sportstep.png

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Satabilir, satıcıyla alakalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
benim bildiğim kadarıyla bunu eğer trendyol üzerinden yapıyorsa söylediklerinin teminatı trendyoldur

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Çok fazla çakma ve replika ürün var Trendyolda. Dikkat edin

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Satılıyor. Trendyol ile alakalı değil satıcıyla alakalı ama maşallah Trendyol da denetlemesini yapmıyor.

Squex

80+ Silver
Satabilir sahte. Çok sahte ürün var trendyolda. Trendyoldan sahte ürün alıp haberi olmayan çok kişi vardı. Nike'a sorabilirsin belki satıcıyı.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu durum trenyolla değil satıcıyla ilgili geçen staj yaptığım yer hepsiburada üzerinden ps4 aldı kutusu sahte ürün 2.el çıktı piyasa fiyatından uygunsa alma dhgate gibi replika ürün satan mağazalardan alınmış olabilir yorumlarda büyük ihtimalle fake

Son düzenleme:
Top Bottom