Trendyol Çakma veya replika ürün satabilir mi?

Hastake

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar ben bir ayakkabı alacağım ucuz bir meblağ da değil o yüzden bir kaç şüphem var. Satıcı ismi SportStep 9.7 Mağaza puanı var fakat internette bu satıcıyla ilgili herhangi bir yorum bulamadım. Satıcıya soru sor kısmından ürün kesin orijinal mi yazdım. Ve 2 dakika içinde cevap geldi %100 orijinaldir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz diye sizce sıkıntı çıkar mı acaba yardımcı olur musunuz neden Nike'ın kendi sitesinden almıyorsunuz derseniz bu rengi bulamadığım için almıyorum.
trendyol sportstep.png

benim bildiğim kadarıyla bunu eğer trendyol üzerinden yapıyorsa söylediklerinin teminatı trendyoldur

Çok fazla çakma ve replika ürün var Trendyolda. Dikkat edin

Satılıyor. Trendyol ile alakalı değil satıcıyla alakalı ama maşallah Trendyol da denetlemesini yapmıyor.

Satabilir sahte. Çok sahte ürün var trendyolda. Trendyoldan sahte ürün alıp haberi olmayan çok kişi vardı. Nike'a sorabilirsin belki satıcıyı.

Bu durum trenyolla değil satıcıyla ilgili geçen staj yaptığım yer hepsiburada üzerinden ps4 aldı kutusu sahte ürün 2.el çıktı piyasa fiyatından uygunsa alma dhgate gibi replika ürün satan mağazalardan alınmış olabilir yorumlarda büyük ihtimalle fake

Son düzenleme:
Geri