Neler Yeni

Trendyol Cüzdan Satanlardan Alışveriş Yapılır mı?

Cemoxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cemalettin KILIÇ
İnstagram da sürekli karşıma Trendyol Cüzdan Bakiyesi satan kişiler çıkıyor 1000₺ bakiyeyi 180₺ e satıyorlar. Geçen hafta bir arkadaşım papara ile 300₺ ödeme yaparak 2000₺ bakiye aldı ve 1 saat içinde yüklediler ve arkadaşım alışverişini yaptı. Ben de almayı düşünüyorum fakat içimde bir korku var bakiyenin nasıl alındıgını bilmiyorum ve illegal bişey yapmaktan korkuyorum. Sizce almak mantıklı mı? Alsam suç işlemiş olur muyum?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İnstagram da sürekli karşıma Trendyol Cüzdan Bakiyesi satan kişiler çıkıyor 1000₺ bakiyeyi 180₺ e satıyorlar. Geçen hafta bir arkadaşım papara ile 300₺ ödeme yaparak 2000₺ bakiye aldı ve 1 saat içinde yüklediler ve arkadaşım alışverişini yaptı. Ben de almayı düşünüyorum fakat içimde bir korku var bakiyenin nasıl alındıgını bilmiyorum ve illegal bişey yapmaktan korkuyorum. Sizce almak mantıklı mı? Alsam suç işlemiş olur muyum?
Ben güvenilir olduğuna inanmıyorum, arkadaşınız da olsa güvenmeyin

Flokii

80+
AHAHHAHAHA para bugu. Aynen hocam çok mantıklı 300 TL veriyorsun hop 2000 TL hemde kaç katı la bu 5 katı olsa 1500, 6-7 katı çok iyiymiş. Kim birisine durduk yere parasının 6-7 katını verir ki? + İllegal olduğunu düşünüyorum.

komiser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Selim
Çalıntı kredi kartıyla çalışıyorlar. Eğer kart sahibi üstüne düşerse olayın arkadaşının evini polis basar demişti dersin

Cemoxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cemalettin KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AHAHHAHAHA para bugu. Aynen hocam çok mantıklı 300 TL veriyorsun hop 2000 TL hemde kaç katı la bu 5 katı olsa 1500, 6-7 katı çok iyiymiş. Kim birisine durduk yere parasının 6-7 katını verir ki? + İllegal olduğunu düşünüyorum.
Bende öyle düşündüğüm için sormak istedim sizden sonraki yanıtlayan arkadaşın dediği çok mantıklı geldi, 2000tl için hapse girmeye degmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalıntı kredi kartıyla çalışıyorlar. Eğer kart sahibi üstüne düşerse olayın arkadaşının evini polis basar demişti dersin
Öyleyse almamak daha dogru olur polis baskınını geçtim vicdani olarak bile yapılmaması gereken bir hareket. Teşekkür ederim yanıtınız için

Flokii

80+
Mesaj düzeltildi.

Ziona

80+ Silver
kanka cardding yapiyorlar yuksek ihtimal (kredi karti hackliyorlar) basiniza patlayabilir

sifir bi hesap acip trendyol teslim noktasina gondertirsen sorun olmaz sanirim ama önermiyorum hiç bir şekilde

Son düzenleme:

Cemoxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cemalettin KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka cardding yapiyorlar yuksek ihtimal (kredi karti hackliyorlar) basiniza patlayabilir

sifir bi hesap acip trendyol teslim noktasina gondertirsen sorun olmaz sanirim
Ya sorun olmasa da kartı çalınanlara yazık ben alırsam vicdan azabı çekerim :D Zaten almak pek mantıklı gelmiyordu ama yine de aklımı kurcalıyor yukarıdaki mesajlarla tamamen vazgeçtim

Ziona

80+ Silver
Ya sorun olmasa da kartı çalınanlara yazık ben alırsam vicdan azabı çekerim :D Zaten almak pek mantıklı gelmiyordu ama yine de aklımı kurcalıyor yukarıdaki mesajlarla tamamen vazgeçtim
hocam gece gece aklima dusurdunuz arastiriyom

:D

Cemoxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cemalettin KILIÇ
hocam gece gece aklima dusurdunuz arastiriyom

:D
Sizin de dediğiniz gibi çalınmış kartlarla yapıldıgı fikri bana en mantıklı gelen fikir. 300-500tl için hayatınız kararabilir bence girmeyin bu riske. Ben sadece bilgi almak için yazmıştım buraya. Herşeyi geçtim hukuki olarak hiç bir problem olmasa bile ahlaki yönden yapılmaması gereken bir şey bence.

Ziona

80+ Silver
Sizin de dediğiniz gibi çalınmış kartlarla yapıldıgı fikri bana en mantıklı gelen fikir. 300-500tl için hayatınız kararabilir bence girmeyin bu riske. Ben sadece bilgi almak için yazmıştım buraya. Herşeyi geçtim hukuki olarak hiç bir problem olmasa bile ahlaki yönden yapılmaması gereken bir şey bence.
yo arastiriyorum bazi sitelerde sahte limitli kart kabul ediyor belki sahte limitli kart kullaniyorlardir

Son düzenleme:

Cemoxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cemalettin KILIÇ
yo arastiriyorum bzi sitelerde sahte limitli kart kabul ediyor belki sahte limitli kart kullaniyorlardir
Bilemiyorum artık. Net bir bilgiye ulaşırsanız bana da bilgi verirseniz sevinirim. Ama çok büyük ihtimalle illegal bir yöntemle yapılıyordur. Kolay peynir sadece fare kapanında olur mantığıyla uzak durmak gerek bu işlerden :D

Ziona

80+ Silver
Bilemiyorum artık. Net bir bilgiye ulaşırsanız bana da bilgi verirseniz sevinirim. Ama çok büyük ihtimalle illegal bir yöntemle yapılıyordur. Kolay peynir sadece fare kapanında olur mantığıyla uzak durmak gerek bu işlerden :D
aynen oyle hocam sabah arastiririm artik ama buyuk ihtimal cardding yapiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,486
Üyeler
165,189
Son üye
Jetstream Sam
Top Bottom