❌İndirim Bitti! Trendyol 'da 4.000 TL üzerine 750 TL indirim kodu

Üç kuruş indirim alacağım diye mastercard siyonistine para kazandırıp Filistin ve dünyanın birçok yerindeki mazlumlara mermi taşıyamam!

4105 liralık sepette 140 tl indirim yapıyor ne alaka anlamadım

edit : sepette ucuz ürünler varsa onlar bozuyormuş 750 tl altı ürün eklemeyin. her kategoride geçiyor heralde bu sefer

Son düzenleme:
Samsung Watch 7 44mm aldım. 4789 TL'ye düştü. Peşin fiyatına 3 taksit aldım. Bonus e-ticaret kampanyasından da 100 TL bonus kazandık. Teşekkürler.... 👍

Masterpass'e kayıt olurken telefon numaramı doğru girdiğim halde başında 0 olmadan girin diyip hata veriyor.
Aynı sorunu yaşayan var mı?

güzel indirim. 2 gündür 10.45 te mega kupon açılıyor 4 bine 2 bin kullanabildim bugün isteyen onuda takip edebilir.

Hocam hemen açılınca mi aldın islemci yükselticemde bekliyorum düşerse yarın alicam
evet instadan takip ettiğim kanala bildirim düşüyor düştüğü an giriyorum 2 binlik kupon her zaman gelmiyor gelsede kupon sayfasına biraz geç düşüyor. saniyeler içinde bitiyor hızlı olmak lazım.

evet instadan takip ettiğim kanala bildirim düşüyor düştüğü an giriyorum 2 binlik kupon her zaman gelmiyor gelsede kupon sayfasına biraz geç düşüyor. saniyeler içinde bitiyor hızlı olmak lazım.
alınca kullanmasan bile gidiyor heralde bunlar anında kullanmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,324
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza
Geri