❌İndirim Bitti! Trendyol 'da 4.000 TL üzerine 750 TL indirim kodu

trendyol kupon varsa cok güzel olacak bu 10.45de göremedim.

Kupon kodunu kullanmayacak arkadaş varsa rica etsem özelden yazabilir mi

Bugun 10.45 baktim bisey goremedim, bunun saati belirsiz mi?
Günü ve saati belirsiz. Ara dönemlerde oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunun alakalı biraz daha detay verebilir misin? Herkese mi geliyor vs.
İndirim kanallarına haber düşüyor onlar paylaşıyor. Trendyol un mega kuponlar aktif diye bildirim attığını görmedim. Herkes her üründe kullanabilir. Her zaman belirli saatlerde gelmiyor rastgele zamanlarda açılıyor. Kupon indirim miktarıda değişiyor birgün 4/2 gelirken diğer gün gelmiyor.

Üç kuruş indirim alacağım diye mastercard siyonistine para kazandırıp Filistin ve dünyanın birçok yerindeki mazlumlara mermi taşıyamam!
herkesin kendi ozgur dusuncesi fakat bu markaları boykot edince degisen bir sey gordunuzmu kullanmadın mastercard cola almadın onu almadın bunu almadın ne oldu savasmı durdu filistindeki insanlara dahamı az mermi gitti uzulerek soyluyorum ama boyle firmalara boyle seyler cok koymaz 🙏

Boykotlara ben varım ama bu kampanyayı kullanmamak boykot değilki :) hayat bir akış içinde sürekli olarak bir şeye ihtiyaç var. Adamın kampanyasını kullanki adam zarar etsin yada az kazansın. Ama normal zamanda kullanma ki kar elde etmesin gibi mantık. Çok düz söyledim ama mesajım anlaşıldı sanırım 😁

Nasıl güzel bir indirim? 750TL değil mi? Daha mı fazla indirim oluyor?

4000 tl üzeri sepetinde 750 tl indirim

Geri