❌İndirim Bitti! Trendyol 'da 4.000 TL üzerine 750 TL indirim kodu

Üç kuruş indirim alacağım diye mastercard siyonistine para kazandırıp Filistin ve dünyanın birçok yerindeki mazlumlara mermi taşıyamam!
troy candır. bu arada ben göz attım ne şartlarda veriyor diye. troy kartımla işlem yaptım onu bile kabul ediyor. sonraki adımda birkaç kutucuğu işaretlemen gerekiyor kayıt için. işte asıl amaç o kutucukları işaretlettirmek. birçok insan okumadan direkt kutucukları işaretliyor. adam senin o kartlarla hangi tarihte hangi ürünü nereden aldığını kaydedip arşivleyip bu bilgileri işleyip bir de pazarlayacak. bu mahrem bilgiler bir tek defa elde edilecek basit bir fayda uğruna verilemez. verilmemeli. mastercard ve visa siyonistlerin en büyük ekonomik silahlarıdır. yerli ve milli troy u öneririm. troy logolu kartlarımlada pekala puan chip vs kazanabiliyor , harcıyorum. türk milleti zeki ve asildir. asaletimizi birkaç kuruş uğruna heba edip kardeşlerimizi katleden zalimlere peşkeş çekersek bu bize yakışmaz. kendine yakıştıran devam etsin

Son düzenleme:
ben alabildim arkadaşlar. hesap silip vs tekrar almaya devam edin dilerseniz

Öğlen kod almaya çalıştığımda tükendi yazmıştı. Biraz önce denedim kod verdi. 5 hazirana kadar kullanılabilir.
Bu kodu kullanıpta mastercard dışındaki bir kredi kartı ile ödeme yapabiliyor mıyuz? Ben Nays ile ödemek istiyorum. Ordanda 100 TL gelir.

Öğlen kod almaya çalıştığımda tükendi yazmıştı. Biraz önce denedim kod verdi. 5 hazirana kadar kullanılabilir.
Bu kodu kullanıpta mastercard dışındaki bir kredi kartı ile ödeme yapabiliyor mıyuz? Ben Nays ile ödemek istiyorum. Ordanda 100 TL gelir.
yapılabiliryor diye gördüm. işin başka bi çakallığı

Arkadaşlar kullanmayan varsa eğer özelden kodu atabilir mi kodlar bitmiş vermiyor

Valla koltuk haşat oldu koltuk alıcam. Kullanmayacak olan veya fazladan varsa hayrına alabilirim kuponu.

Geri