Neler Yeni

Trendyol express bisikletle mi dağıtım yapıyor

dostveviski

80+ Bronze
Ürünüm 15 martta kargoya verildi tahmini teslimat tarihi 24 mart yazıyor :D Dalga mı geçiyor anlamıyorum 2 günden beri bakıyorum kargo hareketlerine Transfer Merkezinde yazıyor sanırım daha verildiği ilden çıkış yapmamıs ** sizin kargolarda böyle gecikiyor mu dostlar

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz
Ürünüm 15 martta kargoya verildi tahmini teslimat tarihi 24 mart yazıyor :D Dalga mı geçiyor anlamıyorum 2 günden beri bakıyorum kargo hareketlerine Transfer Merkezinde yazıyor sanırım daha verildiği ilden çıkış yapmamıs ** sizin kargolarda böyle gecikiyor mu dostlar
valla bugüne kadar deneyimlediğim en güzel kargo şirketi trendyol express hem çalışanları hem hızı her şeyiyle güzel

Rulep

80+ Gold
Trendyol express rezillik 14 ünde kargoya verdiler 17 sinde geldi

Rulep

80+ Gold
ahaha seninki gayet iyi benimki halen daha yok ortalıkta mahşere kaldı kargom
Sürat kargo on numara dün satın aldım kargoya verdiler bugün geldi 24 saat bile geçmedi valla helal olsun olması gereken

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ben hepsiburadadan çanta aldım hepsi burada premium üyeliğim vardı hepsumat ile sipariş verdim 2 günde geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trendyolu bilmiyorum

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
bazen sisteme geç güncelleniyor 14 pro max aldım bende bana gelen cihazın teslimatı 6 gün sonra gözüküyordu cıkış şubesindeydi ama evelsi gün varış biriminde dağıtıma çıktı yani bazen güncelleme geç geliyor dünde macbook air m2 aldım 4 gün sonra teslim diyordu mesela güncellendi yarın gelecekmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,908
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom