🔥İndirim Trendyol Go 200₺ indirim

nasıl yani yeni hesap açtım ama adres kısmın da tel no istiyor ve kod uygulanmıyor
Adres kısmına yazsanız yeterli, eğer uygulamadan deniyorsanız ödeme adımında fiyat yükseliyorsa webden deneyin ben Web den yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen yıldan beri olan bir şey, yeni hesap açarak telefon numarasını sadece ödeme adımı da yazarak her ay böyle yemek alabilirsiniz hep yapıyorum ben

Adres kısmına yazsanız yeterli, eğer uygulamadan deniyorsanız ödeme adımında fiyat yükseliyorsa webden deneyin ben Web den yaptım.

Geçen yıldan beri olan bir şey, yeni hesap açarak telefon numarasını sadece ödeme adımı da yazarak her ay böyle yemek alabilirsiniz hep yapıyorum ben
haa gmail olmuyo mu

Hocam bazı restoranlarda alt limitsiz 200tl tanımlıyor ilk alışverişe.Ben 4 içeceğe 10tl ödedim

Bizim burda dönercinin min sepet tutarı 10tl

valla eskiden 400/150 15dklık indirimler oluyorduya birde ona kod yazıyorduk cok uyguna yiyorduk hepsini kapattılar, simdi kampanyalı restoranlar genelde 2,5-3 puanlılar ve min getiri ücretleri 250tl ve üstü hicbir albenisi kalmadı. Carrefourdan 130 liradan fileto alıyorum yada market kampanyasu takip ediyorum 200gr dan öğün yapmaya calısıyorum , dısardaki ne oldugu belirsiz kalite yerlerde olan yerlerden yemek yemegi komple bırakmaya calısıyorum tavsiye ederim.

1756195399013.webp

Bilginize.

Ekler

• 1000044371.webp
    1000044371.webp
    30.5 KB · Hit: 159
Teşekkürler Migros'ta kullandım

2 hesaptan migros market yaptım yemek için yedek hesaba girince alt lımıtsız 170tl kupon gördüm 500gr kıymalı kol böreği 105tlye geldi :D

2 hesaptan migros market yaptım yemek için yedek hesaba girince alt lımıtsız 170tl kupon gördüm 500gr kıymalı kol böreği 105tlye geldi :D
migrosta olmuyor nasıl yaptın

Geri