Neler Yeni

Trendyol Güvenilir mi?

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Biliyorum çok saçma bir soru olacak, ancak daha önceden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum Trendyol güvenilir bir site mi?

AMD Ryzen 3 3200G almayı düşünüyorum güvenilirliğin satıcıylada alakası olabilir bu yüzden link bırakıyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çok Güvenmiyorum
Hepsiburadan almanızı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Biliyorum çok saçma bir soru olacak, ancak daha önceden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum Trendyol güvenilir bir site mi?

AMD Ryzen 3 3200G almayı düşünüyorum güvenilirliğin satıcıylada alakası olabilir bu yüzden link bırakıyorum.
Trendyol aracı önemli olan satıcı puanı pekte hoş değil sizin satıcınız 9.0 üzerine bakın en az

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar

Güvenilir. Ama satıcılara dikkat etmen gerekiyor. Ürünün yorumlarına, kaç yıldız aldığına bakabilirsin.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5

Trendyol güvenilir fakat satıcı puanı çok iyi değil. Bence alma.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Güvenilir olmasa bile Trendyol iyi bir firma. Sorun olduğu taktirde sizin yanınızda olacağını düşünüyorum.

Top Bottom