- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ankaradayım malesef sanırsam alamıyacam kart ya ödemem gereken kredi var onu ödeyeyim. Boş yere 1200 lira bi karta verdik hakkımı yediler.Istanbuldaysan yardimci olurum
Ankaradayım malesef sanırsam alamıyacam kart ya ödemem gereken kredi var onu ödeyeyim. Boş yere 1200 lira bi karta verdik hakkımı yediler.Istanbuldaysan yardimci olurum
THH ye başvurAnkaradayım malesef sanırsam alamıyacam kart ya ödemem gereken kredi var onu ödeyeyim. Boş yere 1200 lira bi karta verdik hakkımı yediler.
Zaman kaybı firma haklı çıkıyor genelde bu durumlarda. Kullanıcı bozmuştur sıfır kutulu ürünün bozulma şansı yok diyip haklı çıkıyorlar 4 ay para biriktirdim sistemi toplamak için ben ona yanıyorum şimdi ayın 5 ine kadar tekrar bekliyecemTHH ye başvur
Hocam her zaman bir şeyleri denemek zorundasınız.Bu kadar çabuk pes ederseniz hakkınızı yerlerZaman kaybı firma haklı çıkıyor genelde bu durumlarda. Kullanıcı bozmuştur sıfır kutulu ürünün bozulma şansı yok diyip haklı çıkıyorlar 4 ay para biriktirdim sistemi toplamak için ben ona yanıyorum şimdi ayın 5 ine kadar tekrar bekliyecem
Yani hep yerler.Bence deneyinHocam her zaman bir şeyleri denemek zorundasınız.Bu kadar çabuk pes ederseniz hakkınızı yerler