Neler Yeni

Trendyol Hatalı Anakart ( MagicTeknoloji )

SadeceSeyf

80+ Gold

cankoc

80+
Zaman kaybı firma haklı çıkıyor genelde bu durumlarda. Kullanıcı bozmuştur sıfır kutulu ürünün bozulma şansı yok diyip haklı çıkıyorlar 4 ay para biriktirdim sistemi toplamak için ben ona yanıyorum şimdi ayın 5 ine kadar tekrar bekliyecem

SadeceSeyf

80+ Gold
Zaman kaybı firma haklı çıkıyor genelde bu durumlarda. Kullanıcı bozmuştur sıfır kutulu ürünün bozulma şansı yok diyip haklı çıkıyorlar 4 ay para biriktirdim sistemi toplamak için ben ona yanıyorum şimdi ayın 5 ine kadar tekrar bekliyecem
Hocam her zaman bir şeyleri denemek zorundasınız.Bu kadar çabuk pes ederseniz hakkınızı yerler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam her zaman bir şeyleri denemek zorundasınız.Bu kadar çabuk pes ederseniz hakkınızı yerler
Yani hep yerler.Bence deneyin

En İyi Cevap
3
Satıcının trednyol linkini atabilir misini? Ayrıca başlığa satıcının ismini yazın insanların araması kolay olsun. ve evet trendyoldan elektronik alınmaz.

Son düzenleme:

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ozan
Bazen öyle indirimler denk geliyor ki almaya mecbur kalıyorsun. Ben de pc'mi trendyol üzerinden almak zorunda kaldım. Çünkü indirime sadece orada girmişti. Binlerce ₺ fark olunca korka korka da olsa alıyorsun.

Top Bottom