Trendyol Hazır Sistem

Conquarer

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar hazır sistem ararken trendyolda satılan tam takım halindeki hazır sistemleri gördüm ve fiyatlar gerçekten çok uygun şaşırdım açıkcası yalnız sorum şu bu sistemlere ne kadar güvenilebilir mesela bi ssdnin markası acaba James Donkey falan mı veya psu çok dandik bişey mi tam anlayamadım ?

Merhaba arkadaşlar hazır sistem ararken trendyolda satılan tam takım halindeki hazır sistemleri gördüm ve fiyatlar gerçekten çok uygun şaşırdım açıkcası yalnız sorum şu bu sistemlere ne kadar güvenilebilir mesela bi ssdnin markası acaba James Donkey falan mı veya psu çok dandik bişey mi tam anlayamadım ?
bütçen ne daha güzel bir sistem önerelim

Dediğin sistemler Dragos,turbox,izoly gibi markaların sistemi büyük ihtimal. Berbat sistemlerdir 1.,2.,3., Nesil eski çöp islemcileri kullanırlar ve çok dandik PSU SSD anakartlar koyarlar. Sakın almayın.

Buna para verilmez gerçekten paranıza yazık

Arkadaşlar ben anlatmak istediğimi tam aktaramadım galiba benim sistem ihtiyacım yok ama ara ara sistemleri takip ediyorum her seferinde bu tip satışlar dikkatimi cekiyor ve gerçekten de çokça satılıyor bu ürünler. Benim demek istediğim bu ürünlerin parçaları mı çok kötü olduğu için uygun fiyatlı satılıyor yoksa gerçekten kullananlar memnun olduğu için mi çok satılıyor.
(Not: Evt işlemci kötü evet ddr3 ram var bunları ben de biliyorum ama 1050 ti dediğimiz kart, o kasa ve o monitor çok da ucuz malzemeler değil)

Hocam çünkü eski parçalar kullanıyorlar. 10 yıllık işlemci kullanıyor. En son 13. nesil intel işlemciler çıktı senin attığın link 3. nesil (intelin sitesinde 2012'nin 2. çeyreğinde çıktığı yazıyor) . i5 diye bakmamak lazım sadece. Her i5 aynı güçte değil. o i5 işlemciyi alacağına son çıkan i3 alsan o işlemciyi katlar. 1050 ti desen 6 yılı geçti zaten. Eski parça aldığın için ucuz. Bu parçalar artık sıfır üretilmiyor satılmıyor devri bitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri