Hayırtrendyol müşteri temsilcisine bağlanıp görüştünüz mü ?
bi görüşün bence belki onlar çözebilirHayır
Görüş bakalım ne diyecekHayır
Kargo şirketlerinin hepsinin farklı otomatları var. Trendyol expresten başka bir kargo şirketi getiriyorsa eğer gözükmemesi normal. Bulunduğun mahallede getirecek kargo şirketinin kendi teslim noktaları varsa onlar görünüyordur.Trendyol dan klavye alıcam oturduğum mahallede kargo otomatı var ama haritada gözükmüyor sebebini bilen var mı?
Hiç gözükmüyor bu arada ankarada oturuyorum İstanbulada baktım İzmir'e baktım 7/24 yazan yokKargo şirketlerinin hepsinin farklı otomatları var. Trendyol expresten başka bir kargo şirketi getiriyorsa eğer gözükmemesi normal. Bulunduğun mahallede getirecek kargo şirketinin kendi teslim noktaları varsa onlar görünüyordur.
Genel bir sorun mu var diye antalyaya baktım ama burada sorun yok hocam. Bilemedim sorunun ne olduğunuHiç gözükmüyor bu arada ankarada oturuyorum İstanbulada baktım İzmir'e baktım 7/24 yazan yok
Sorunu buldum hocam dediğiniz gibi galiba ürünü değiştirdim gözüktü 7/24Genel bir sorun mu var diye antalyaya baktım ama burada sorun yok hocam. Bilemedim sorunun ne olduğunu
Satıcının anlaşmalı olduğu kargo şirketiyle alakalı öyleyse ilk dediğim gibi. Marketlerle çalışan çok fazla yer var. Malum market falanda olunca 7-24 açık olmuyor ve görünmüyor. İyi forumlar.Sorunu buldum hocam dediğiniz gibi galiba ürünü değiştirdim gözüktü 7/24