Gelmezse bende kampanyanın olduğunu ve buna emek harcadığımı söyleyerek, dava açarım, alacağım paranın 100 katını kazanırım.Bu arada para gelmedi, fena ısırdılar bizi.
çoktan kaydetmiştim oysakiEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glKaydettiğin zaman kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
kesin vermemiştir
bana vermedi parayı
Ben 36 kaydetme yaptım bana 30 kaydetme parasımı verecekGelmezse bende kampanyanın olduğunu ve buna emek harcadığımı söyleyerek, dava açarım, alacağım paranın 100 katını kazanırım.
3 koleksiyonuda 30 yaptıysan 45 tl verecek.Ben 36 kaydetme yaptım bana 30 kaydetme parasımı verecek
15tlBen 36 kaydetme yaptım bana 30 kaydetme parasımı verecek
Bi sakin reis,Geldimi paralar beyler?
Bende yok
başlarım kekere mekerene para mı verin lanBi sakin reis,
Yarın gün içinde yatırırlar.