Neler Yeni

Ana Konu Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası (8-9-10 Eylül)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kaydettim hocam :
Kaydettim

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
NOT : Sadece mobil uygulama üzerinden koleksiyonları kaydedebiliyoruz!
NOT 2 : Diğer kampanyanın aksine bunda kupon yerine 11 Ekim itibariyle hesaplara Trendyol Para verileceği yazıyor.

Benim koleksiyonlarım bunlar :

Konu altında koleksiyonlarını paylaşanların hepsini kaydedeceğim. Herkese geri dönüş yapmaya çalışacağım.
10 kaydetmeye 5 lira veriyor. Toplamda 100 TL kazanabiliyoruz.

Paylaş-Kazan etkinliği bu gece 00.00 itibariyle başlayacak.

xX7z6j.png

https://paylas.trendyol.com/

Koleksiyon Oluştur Paylaş Kazan!
8 - 9 - 10 Eylül tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden en az 10 tane ürün seç ve koleksiyonunu oluştur, arkadaşlarınla paylaş! Her 10 kaydedilmeye 5 TL kazan. Bir kullanıcı en çok kaydedilen 4 koleksiyonundan ödül kazanabilecektir. Her 10 kaydedilmeye 5 TL kazanılır. Bir kullanıcı bir koleksiyondan maksimum 25 TL, toplam 4 koleksiyonundan 100 TL kazanabilir. Kampanyanın son günü 10.09.2020 - 23:59 olarak baz alınacaktır. Kazandığın ödüller Trendyol Cüzdanım hesabınıza iletilebilmesi için Trendyol Cüzdanım hesabınız olması gerekmektedir.

Paylaş Kazan'a nasıl katılırım?​
8 - 9 - 10 Eylül 2020 tarihleri arasında Trendyol.com Mobil Uygulaması üzerinden iki farklı şekilde kampanyaya katılabilirsin. 1. Yöntem Favorilerim Menüsünden Koleksiyonlarım'a girerek en az 10 ürün olması şartıyla yeni bir koleksiyon oluştur ve Paylaş butonundan arkadaşlarınla paylaş. Paylaştığın koleksiyonunu arkadaşlarının kaydetmesini sağla. 2. Yöntem ise beğendiğin ürünü arkadaşlarınla paylaş paylaştığın ürün arkadaşların tarafından her satın alındığında Maksimum 100 TL'ye kadar olacak şekilde ürün fiyatının %3'ü kadar Trendyol Para kazan! 2 farklı kampanyaya da katılabilirsin. Her yöntemden kampanya boyunca maksimum 100 TL kazanabilrsin.​
Koleksiyon paylaşımından nasıl ödül kazanırım?​
Bir kullanıcı en çok kaydedilen 4 koleksiyonundan ödül kazanabilecektir. Her 10 kaydedilmeye 5 TL kazanılır. Bir kullanıcı bir koleksiyondan maksimum 25 TL, toplamda 100 TL kazanabilir. Kampanyanın son günü 10.09.2020 - 23:59 olarak baz alınacaktır. Kazandığın ödüller Trendyol Cüzdanım hesabınıza iletilebilmesi için Trendyol Cüzdanım hesabınız kesinlikle olması gerekmektedir.​
Beğendiğim ürün paylaşımlarından nasıl ödül kazanırım?​
Trendyol Uygulaması üzerinden beğendiğin ürünü arkadaşlarınla paylaş. Paylaştığın ürün arkadaşların tarafından her satın alındığında ürün fiyatının %3'ü kadar Trendyol Para kazan. Maksimum 100 TL kazanabilirsin.​
Koleksiyon paylaşımı ödülleri ne zaman iletilecek?​
Ödüller 11 Eylül 2020 tarihinde Trendyol Para olarak cüzdanınıza iletilecektir.​
Ürün paylaşımı ödülleri ne zaman iletilecek?​
Arkadaşının satın aldığı ürünün iptal/iadesi dikkate alınarak ödüller 25 Eylül 2020 tarihinde Trendyol Para olarak cüzdanınıza iletilecektir.​
İşlem tmm

tuna bey

80+ Bronze
h
hocam bende kaydetmiştim seni

https://ty.gl/sjotl7ru

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaydettim
kaydettim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hemen dönüyorum

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Kaydettim, sıra sende 🙂👍
kaydettim

Hocam cok saol demesen fark etmeyecektim
Kaydeden asagiya kaydettim yazip linkleri birakabilir

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Kaydettim, sıra sende.
knk ben laptoptayım nerden kaydetcez

tuna bey

80+ Bronze
Hemen dönüyorum
kaydetmişim

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
çok zor degil iki adımda tamam haksızlık yapmayın arkadaşlar hala 5 kaydedilme var sözde bazıları kaydetti yapmayın şunu

aynen hocam bir de bazen sadece iki tane kaydediyorlar lütfen dikkat edelim ben kimsenin hakkına girmeden kaydediyorum şimdiden 40 koleksiyon oldu
86A1607B-2045-489D-9955-E02FB36FB6BA.png

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Beyler
Kaydettim
Kanka kaydettim sen de eder misin?
Mesaj otomatik birleştirildi: