CM. mm olsa duramazsın.30 30 ne cm mi mm mi
Kucucuk bsy gondercekler bakalim ne olcakCM. mm olsa duramazsın.
inş yersin 25tl ye tavuk döner knk min 35tl onunda içinde tavuk mu var artık ne var bilinmez30 cm 30 30x30 yazıyor 25 liranızı çöpe atmayın laaa gidin 1 ekmeğe tavuk döner yiyin 25 e daha iyi
Benimki 80 e 1000 sen dusuninş yersin 25tl ye tavuk döner knk min 35tl onunda içinde tavuk mu var artık ne var bilinmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
olum bu adamın dediğine göre 100 genişlik 200 uzunluğu 1metre genişlik 2metre uzunluk
ulan ben bunu aldım ne gelicek böyle bana o zaman 250cm genişik 1150cm uzunluk diyor 2.5metre genişlik eyvallah hadi 11.5 metre uzunluk ney altımda ki 1 dairenin pencereyide örtücem heralde
seninde 80cm yana doğru uzunluk 10metre aşağı uzunluğu heralde xdBenimki 80 e 1000 sen dusun
Bina olarak ortak kullanicaz disardan perdeseninde 80cm yana doğru uzunluk 10metre aşağı uzunluğu heralde xd
ahahahahahBina olarak ortak kullanicaz disardan perde
7000 tl olmuş bizim perdelr =D
bizim burda döner 8tl kankainş yersin 25tl ye tavuk döner knk min 35tl onunda içinde tavuk mu var artık ne var bilinmez
Alıntıyı görüntüle
olum bu adamın dediğine göre 100 genişlik 200 uzunluğu 1metre genişlik 2metre uzunluk
ulan ben bunu aldım ne gelicek böyle bana o zaman 250cm genişik 1150cm uzunluk diyor 2.5metre genişlik eyvallah hadi 11.5 metre uzunluk ney altımda ki 1 dairenin pencereyide örtücem heralde
Zaman yolcusu musun labizim burda döner 8tl kanka
Bu olaydada thh başvursak perdeci abi haklı bulunur üstüne bize dava açarlar şansımızı denedik o kadarİade gerçekleşmiş Belliydi zaten'de ben THT'ye falan başvursam haklı bulunur muyum acaba