🔥İndirim TRENDYOL PLUS ÜYELERİNE MARKETTE 600/300TL İNDİRİM 🔥

Kod daha önce kullanılmıştır yazıyor. Ne yapmaliyim
kampanya çok yerde paylaşıldığı için muhtemelen kota dolmuştur hocam daha öncede benzer durumu yaşadık onu mu alsak bunu alsak derken kampanya bitti , o yüzden bu tür durumlarda mümkün olan en kısa sürede kullanmak lazım çeki

Kampanya bitmedi hala devam ediyor ama Kod daha önce kullanıldı hatası veriyor. Mail adresi trendyolda farklı trendyolda farklıysa bu hatayı veriyor.

Mailleri aynı yaptım ama şuan hatayı almaya devam ediyorum. Farklı bir yol bilen var mı?

ya arkadaş sipariş verdik daha 1 dk olmadan trendyolgo aradı açtım sipariş ettiğiniz ürünler elimizde olmafığı için iptal etsem sorun olur mu dedi bende ne olacak başka ürün sipariş ederim diye sorun olmaz dedim şimdi başka ürünler ekliyorum kodu giremiyorum kod daha önce kullanılmış diyor aynı durumu yaşayan var mı

Kullanmayacak olan varda dmden atarsa sevinirim

arada migros yemekte kampanyalar kısmında sipariş ver 600/250tl vercem diyor. ertesi gün migros hemende kullanabiliyorsun. 250 liraya da 90 lira gibi bir indirim veriyo aksam saatlerinde. ucuza yemek yiyip market alısverisi yapıtırıyo arada. migros bir şeyler deniyor

ya arkadaş sipariş verdik daha 1 dk olmadan trendyolgo aradı açtım sipariş ettiğiniz ürünler elimizde olmafığı için iptal etsem sorun olur mu dedi bende ne olacak başka ürün sipariş ederim diye sorun olmaz dedim şimdi başka ürünler ekliyorum kodu giremiyorum kod daha önce kullanılmış diyor aynı durumu yaşayan var mı
trendyol uygulamasından asistan ile canlı desteğe yazdım alt limitsiz 300 tl kupon tanımladılar sorun çözüldü arkadaşlar ilgilenenler varsa

Geri