Anladım hocam sizce beklemek mi mantıklı şimdi monitör almak mıÜrünlerin altında var. Ama 1000 TL kupon laptoplarda, monitör ve bileşenlerde %5 indirim var
Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam sizce beklemek mi mantıklı şimdi monitör almak mıÜrünlerin altında var. Ama 1000 TL kupon laptoplarda, monitör ve bileşenlerde %5 indirim var
Alıntıyı görüntüle
bence şimdi al, ucuzlarsa yarın iade edip tekrar sipariş veririsin. akşam oldu ürünü hemen kargoya veremezlerAnladım hocam sizce beklemek mi mantıklı şimdi monitör almak mı
Peki hocam monitör bilgin varsa 5000 TL bütçe ile f/p gaming monitor önerir misinbence şimdi al, ucuzlarsa yarın iade edip tekrar sipariş veririsin. akşam oldu ürünü hemen kargoya veremezler![]()
Bunu bende bayadır takip ediyorum ama bazı kişiler bunu. Çin gibi yerlerde ürettiğini diyordu@İsimbulamajim üstadım sence bu ürün nasıl? geçenlerde incelemesi de çıkmıştı. konfigürasyone göre baktığımızda fiyatı iyi gibi. Arkadaşa yönlendirebilir miyiz sence?
![]()
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR - Fiyatı, Yorumları
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
çinde üretince kötü mü oluyorBunu bende bayadır takip ediyorum ama bazı kişiler bunu. Çin gibi yerlerde ürettiğini diyordu
@İsimbulamajim üstadım sence bu ürün nasıl? geçenlerde incelemesi de çıkmıştı. konfigürasyone göre baktığımızda fiyatı iyi gibi. Arkadaşa yönlendirebilir miyiz sence?
![]()
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR - Fiyatı, Yorumları
FAZEON X24F240P 24" 240Hz 0.5ms FAST IPS FHD PIVOT GAMING MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Panelinden bahsediyorum bilinmedik yan sanayi panel olmasınçinde üretince kötü mü oluyorkaliteli dediğimiz markalar nerde üretiyor sanıyorsun