Neler Yeni

Trendyol replika çanta satılir mi

bıraktım

80+ Bronze
Arkadaşlar sidede çanta Kemer cüzdan vesaire dükkanımix var pandemi sürecinde işler bitti elimde baya mal var kalan çantaları trendyolda satabilme imkanım var mı ürünler replika ama 1. Kalite markalar Tommy Hilfiger Nike Adidas Chanel lw gibi tanindik markalardan

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Arkadaşlar sidede çanta Kemer cüzdan vesaire dükkanımix var pandemi sürecinde işler bitti elimde baya mal var kalan çantaları trendyolda satabilme imkanım var mı ürünler replika ama 1. Kalite markalar Tommy Hilfiger Nike Adidas Chanel lw gibi tanindik markalardan
replika diye yazın

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yanlış bilgi vermiyeyim ama satılıyor diye biliyorum.
Trendyol Asistan'a sormak daha mantıklı olacaktır.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İzin verilmiyor diye biliyorum. İnstagram gibi sosyal platformlardan şansınız daha yüksek olabilir.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
replika diye yazın
O konuda şüphen olmasın dükkana gelen turistlere bile orjinal olmadığını lakin kalite bakımından kötü olmadığını söylüyorum e ticarete girebilirsemde mutlaka belirtip fiyatı ona göre uygun tutarim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzin verilmiyor diye biliyorum. İnstagram gibi sosyal platformlardan şansınız daha yüksek olabilir.
Shopieri denemeyi düşünüyorum Instagram'da fazla takipçisi olan bir sayfa olmadıktan sonra zor gibi görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nedim Karataş
Mail atıp sormuştum yasak satılmıyor maalesef :(

En İyi Cevap
3
Yasak ancak ben yapıldığına çok denk geldim

Kadir_1987

80+ Silver
Böyle yerler de direk insanlara söyleyin sonra birisi çıksın ve şikayet etsin.
O bahsettiğiniz markalar da avukatları ve patent kurulundan ekipler ile sizi ziyaret etsinler.
Yemin ederim hayatınızı karartırlar söyliyeyim.
Yakınımın başına geldi , oradan biliyorum.
Aman gözünüzü seveyim herkese söyleyip başınızı ağrıtmayın.
Selametle ;)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,171
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Trendyol zaten replikacıların yeri hatta Orjinal diye satılan ürünlerin belki de %50'sinden fazlası %70-80-90 replikadır.

Kadir_1987

80+ Silver
Trendyol zaten replikacıların yeri hatta Orjinal diye satılan ürünlerin belki de %50'sinden fazlası %70-80-90 replikadır.
Trendyol sattırdığı için bile cezayı kendisi ödüyor deseler yemin ederim şaşırmam.
Replikacı sayısı binlerce ve bu binlerce mağazadan alacağı ürün başına komisyon ile kat ve kat çıkartacaktır haliyle.
Yani demem o ki denk gelmez denk gelmez fakat beklemediğin an da öyle bir denk gelir ki allah korusun.
Her marka bulundurduğun adet başına ayrı ayrı ceza kesiyor.
Gerisini hesap et artık.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
eğer replika yazarsanız satarsınız gibi geliyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler