Trendyol replika çanta satılir mi

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar sidede çanta Kemer cüzdan vesaire dükkanımix var pandemi sürecinde işler bitti elimde baya mal var kalan çantaları trendyolda satabilme imkanım var mı ürünler replika ama 1. Kalite markalar Tommy Hilfiger Nike Adidas Chanel lw gibi tanindik markalardan

Arkadaşlar sidede çanta Kemer cüzdan vesaire dükkanımix var pandemi sürecinde işler bitti elimde baya mal var kalan çantaları trendyolda satabilme imkanım var mı ürünler replika ama 1. Kalite markalar Tommy Hilfiger Nike Adidas Chanel lw gibi tanindik markalardan
Yanlış bilgi vermiyeyim ama satılıyor diye biliyorum.
Trendyol Asistan'a sormak daha mantıklı olacaktır.

İzin verilmiyor diye biliyorum. İnstagram gibi sosyal platformlardan şansınız daha yüksek olabilir.

replika diye yazın
O konuda şüphen olmasın dükkana gelen turistlere bile orjinal olmadığını lakin kalite bakımından kötü olmadığını söylüyorum e ticarete girebilirsemde mutlaka belirtip fiyatı ona göre uygun tutarim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzin verilmiyor diye biliyorum. İnstagram gibi sosyal platformlardan şansınız daha yüksek olabilir.
Shopieri denemeyi düşünüyorum Instagram'da fazla takipçisi olan bir sayfa olmadıktan sonra zor gibi görünüyor

Mail atıp sormuştum yasak satılmıyor maalesef :(

Yasak ancak ben yapıldığına çok denk geldim

Böyle yerler de direk insanlara söyleyin sonra birisi çıksın ve şikayet etsin.
O bahsettiğiniz markalar da avukatları ve patent kurulundan ekipler ile sizi ziyaret etsinler.
Yemin ederim hayatınızı karartırlar söyliyeyim.
Yakınımın başına geldi , oradan biliyorum.
Aman gözünüzü seveyim herkese söyleyip başınızı ağrıtmayın.
Selametle ;)

Trendyol zaten replikacıların yeri hatta Orjinal diye satılan ürünlerin belki de %50'sinden fazlası %70-80-90 replikadır.

Trendyol zaten replikacıların yeri hatta Orjinal diye satılan ürünlerin belki de %50'sinden fazlası %70-80-90 replikadır.
Trendyol sattırdığı için bile cezayı kendisi ödüyor deseler yemin ederim şaşırmam.
Replikacı sayısı binlerce ve bu binlerce mağazadan alacağı ürün başına komisyon ile kat ve kat çıkartacaktır haliyle.
Yani demem o ki denk gelmez denk gelmez fakat beklemediğin an da öyle bir denk gelir ki allah korusun.
Her marka bulundurduğun adet başına ayrı ayrı ceza kesiyor.
Gerisini hesap et artık.

eğer replika yazarsanız satarsınız gibi geliyor hocam

Geri