Neler Yeni

trendyol satıcısı iade kabul etmiyor

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
GamePowerRanger Siyah 7.1 Surround Rgb Gaming Kulaklık aldım, ürünü satıcıya tekrar gönderdiğimde ürün için iade belgesi almam gerekiyormuş iade belgesi için yetkili servisi aradığımda böyle bir belge vermediklerini söylüyorlar ürünü iade edemiyorum ne yapmalıyım. belge vermediklerinin ses kayıdı da var şikayetvardan şikayette oluşturdum daha ne yapmalıyım

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
GamePowerRanger Siyah 7.1 Surround Rgb Gaming Kulaklık aldım, ürünü satıcıya tekrar gönderdiğimde ürün için iade belgesi almam gerekiyormuş iade belgesi için yetkili servisi aradığımda böyle bir belge vermediklerini söylüyorlar ürünü iade edemiyorum ne yapmalıyım. belge vermediklerinin ses kayıdı da var şikayetvardan şikayette oluşturdum daha ne yapmalıyım
aracı trendyol onlarla görüşün bi

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Bildiğim kadarıyla öyle bir belge gerekli değil 14gun koşulsuz iade hakkınız var

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
Güvenilir satıcı olması çok önemli bu konularda , geçmiş olsun. Trendyol ile iletişimi geçin mutlaka.

Top Bottom