- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınıyor kronik sorunlu diyorlar ama benim için daha iyi kış ayındayız ısıtsın.İplik stoklarında sorun var diyorlar, kronik sorunlu geliyormuş hep.
Isınıyor kronik sorunlu diyorlar ama benim için daha iyi kış ayındayız ısıtsın.İplik stoklarında sorun var diyorlar, kronik sorunlu geliyormuş hep.
Abi 400 liraya ne aldıysan 16 gündür dikememişlerArkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Abi hiç sorma ben Samsung ssd siparişi vermiştim getirmeyeceklerini anlayınca her gün 4 5 kez aradım çünkü sürekli aynı yerde gösteriyorlardı aradım aradım aradım en sonunda başka kargo ile yolladılar ararsan eğer daha hızlı olabilirlerArkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Yeni mi öğreniyorsun dahaİsmin Yusufmuş bunu da öğrendik
Bu videonun Abdullah abinin ikinci isminin Yusuf olduğunu öğrenmem ile ne alakası varAh ah...
Profesyonelliğe ilk adımAh ah...
Tekno Galaksi'den Donanım Arşiv'e geçiş videosu, hemen hemen bu zamanlarda öğrenmiştim.Bu videonun Abdullah abinin ikinci isminin Yusuf olduğunu öğrenmem ile ne alakası var
Bende onu soracaktimt-triko ne
İlk başta bu videoyu atmıştın, sonradan değiştirdin. O yüzden öyle yazdımTekno Galaksi'den Donanım Arşiv'e geçiş videosu, hemen hemen bu zamanlarda öğrenmiştim.
abdullah abi sende yaptın artık gam yememArkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler
Alıntıyı görüntüle