Neler Yeni

Trendyol Siparişim 16 Gündür Kargoya Verilmiyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Arkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler

Alıntıyı görüntüle
Abi 400 liraya ne aldıysan 16 gündür dikememişler

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
Arkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler

Alıntıyı görüntüle
Abi hiç sorma ben Samsung ssd siparişi vermiştim getirmeyeceklerini anlayınca her gün 4 5 kez aradım çünkü sürekli aynı yerde gösteriyorlardı aradım aradım aradım en sonunda başka kargo ile yolladılar ararsan eğer daha hızlı olabilirler

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
İsmin Yusufmuş bunu da öğrendik :D
Yeni mi öğreniyorsun daha
bir kaç yıl önce çektiği bir video vardı sohbet muhabbet diye 2 üniversite okuyormuş filan her şeyi anlatıyordu bir adının Yusuf olduğunu da söyledi hatta bir harddisk e mi ne bir şeyler hazırlamış elektrikler gitmiş gelmiş harddiskte ki her şey gitmiş emeğim çöp oldu dedi hatırladıkça üzülüyorum dedi
O videoyu izlemeden nasıl da forum a üye olursun (!!)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,033
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle
abdullah abi sende yaptın artık gam yemem
trendyol zaten kazıkçı bence alınmaz
bi ara telefon bakıyordum 3k civarı fiyatı indirim ayağında 3600 tl yapmışlardı

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim