- En İyi Cevap
- 99
Dahası
Abdullah abinin ikinci adı Yusuf'muymuş
çok iyiForumca siteye girip aynı anda aktif olup siteyi çökertelim.
Hocam bilmiyorum bu olay trendyol ile mi alakalı ancak ben internetten çok fazla alışveriş yapıyorum. Özellikle N11, hepsi burada gibi. Bu sitelerde kargo veriliş ve elime ulaşma zamanı yaklaşık olarak en fazla 4-5 gün sürüyor. Ancak Trendyol üzerinden ne alırsam alayım süreç hep 10 günü geçti. Bu olayların sadece Trenyol'da yaşanması ilginçArkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyor muydun?Abdullah abinin ikinci adı Yusuf'muymuş
İsmin Yusufmuş bunu da öğrendikArkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Nereden bileyimBilmiyor muydun?
Prime'a 5 kuruş vermedimMerhaba Abdullah Hacıgül,
Amazon gibi firmaların özel kargoları olduğu için, ve ek ödeme ile hızlı gönderim desteği bulunduğu için satın aldığınız ürünün 22 saatte elinize ulaşması gayet doğal.
trendyolunda trendyolexpress i var güyaMerhaba Abdullah Hacıgül,
Amazon gibi firmaların özel kargoları olduğu için, ve ek ödeme ile hızlı gönderim desteği bulunduğu için satın aldığınız ürünün 22 saatte elinize ulaşması gayet doğal.
Yeni üretiyorlar herhalde safhjkakjghasgBendede var hala hazırlanıyor anakart PC parçası bide
Bugünde bunu öğrendik yarın annesinin kızlık adını öğreniriz.Abdullah abinin ikinci adı Yusuf'muymuş