Neler Yeni

Trendyol Siparişim 16 Gündür Kargoya Verilmiyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler

Alıntıyı görüntüle
Hocam bilmiyorum bu olay trendyol ile mi alakalı ancak ben internetten çok fazla alışveriş yapıyorum. Özellikle N11, hepsi burada gibi. Bu sitelerde kargo veriliş ve elime ulaşma zamanı yaklaşık olarak en fazla 4-5 gün sürüyor. Ancak Trendyol üzerinden ne alırsam alayım süreç hep 10 günü geçti. Bu olayların sadece Trenyol'da yaşanması ilginç :)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba Abdullah Hacıgül,

Amazon gibi firmaların özel kargoları olduğu için, ve ek ödeme ile hızlı gönderim desteği bulunduğu için satın aldığınız ürünün 22 saatte elinize ulaşması gayet doğal.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar herkes sipariş şikayet konusu açıyor acayip özendim ben de bir tane açmak istiyorum Trendyol'dan 16 Kasım'da triko siparişi verdim sanırım yeni dikiyorlar veya trikocu ablalar elde dokuyorlar 16 gündür siparişimi hazırlamaya çalışıyorlar. Buradan da kampanya döneminde Prime ile siparişimi 22 saatte teslim eden Amazon'a sevgiler

Alıntıyı görüntüle
İsmin Yusufmuş bunu da öğrendik :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Amazon gibi firmaların özel kargoları olduğu için, ve ek ödeme ile hızlı gönderim desteği bulunduğu için satın aldığınız ürünün 22 saatte elinize ulaşması gayet doğal.
Prime'a 5 kuruş vermedim

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

trendyolunda trendyolexpress i var güya

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Abi Bende 3 hafta önce kulaklık aldım .Gelmedi sonra özür olarak 25 tl lik indirim kuponu verdiler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Abdullah abinin 2.Bir İsmi olduğunu bu sayede öğrendik
Her işte bir hayır vardır ,İnşallah bir an önce siparişiniz kargoya verilir.

Top Bottom