trendyol veya hepsiburadadan laptop satın almak

bado008

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar trendyoldaki satıcılar güvenilir mi? acaba? örn sepetist betaplus vs yardımcı olurmusunuz?

Ben daha once hepsiburada dan laptop aldim problemsiz hala da kullaniyoruz
Kafan rahat etmiyorsa amazondan al

amazonda ebrar bilgisayar adlı kullanıcı varda onun hakkında bi bilgin varmıdır hocam ?
Adini duydum ama hic alisverisim olmadi senin guvencen ebrar degil amazon kargoyu alirken dikkat et kutuyu acarken video kaydi al sorun olmaz

güvenilir yerdir ebrar bilgisayar

Şans işi. Ben olumsuz yorumlar almış bir satıcıdan laptop almıştım. 1,5 Sene önce 10 bin TL vermiştim. Yorumları çok sonradan görünce panikle beklemeye başladım. PC Sorunsuz geldi halen kullanıyorum ve memnunum. O yüzden satıcı vs gibi şeylere takılmayın. (Bilindik bir siteyse) Laptopu açarken video vs çekin. Bir sorun olursa iade değişim gibi konulardan kolaylık sağlanır.

amazonda ebrar bilgisayar adlı kullanıcı varda onun hakkında bi bilgin varmıdır hocam ?
Ben bi klavye almıştım gayet iyi 1 seneyi geçkindir kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bi klavye almıştım gayet iyi 1 seneyi geçkindir kullanıyorum
Birde ebrar bilgisayar sadece amazonda yok trendyolda ve hepsiburada da var oradaki fiyatlarına da bak bazen amazona daha pahalıya koyabiliyor mağazalar

Satıcısı Hepsiburada olmasına dikkat et, diğerlerine güvenme

Satıcısı Hepsiburada olmasına dikkat et, diğerlerine güvenme
hocam şimdi msı katana gf76 almayı düşünüyorum açıkçası ,hepsiburda ve trendyol aradında 3-4 bin tl lik fark var buda kafamı karıştıryor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,544
Üyeler
173,829
Son üye
Ivgen
Geri