Neler Yeni

🔥İndirim Trendyolda 150TL Üzeri Alışverişe 75TL İade🔥

muco09

80+
Trendyolda Pokus uygulamasıyla 150tl üzeri alışveriş yapınca 75TL iade veriyor ancak siparişiniz tamamlandı olarak geçmesi için 15-20 gün geçmesi gerekiyor 15-20 gün sonunda 75TL İadeniz yansımış oluyor, ben vantilatör aldım 75TL'de iade olacak çok iyi isteyen yararlanabilir.

Detaylar için tıklayın ancak zaten pokus uygulamanız varsa para yükleyip siparişi verebilirsiniz pokus zaten türk telekomun uygulaması bilmeyenler için, bence şuanlık güzel kampanya gözüküyor :)

Enco

80+ Silver
Trendyolda Pokus uygulamasıyla 150tl üzeri alışveriş yapınca 75TL iade veriyor ancak siparişiniz tamamlandı olarak geçmesi için 15-20 gün geçmesi gerekiyor 15-20 gün sonunda 75TL İadeniz yansımış oluyor, ben vantilatör aldım 75TL'de iade olacak çok iyi isteyen yararlanabilir.

Detaylar için tıklayın ancak zaten pokus uygulamanız varsa para yükleyip siparişi verebilirsiniz pokus zaten türk telekomun uygulaması bilmeyenler için, bence şuanlık güzel kampanya gözüküyor :)
açıldı konusu

Enco

80+ Silver
açılan konunun tarihi eski ve atılan konuda kampanya süresi dolmuş yani 6. ayda kampanya bitmiş, bu yeni yani öncekiden yararlananlar bundanda yararlanabilir çünkü yeni kampanya. normalde tek seferde yararlanabilirsin.
uyarim dedim benlik sıkıntı yok

merter73

80+ Bronze
uyarim dedim benlik sıkıntı yok
Bu şekildede uyarılmaz bence 1 hafta önce açılsa konu haklısında aylar önce açılan konu için adamın konusunu baltalaman ayıp ben de seni uyarıyım benlikte sorun yok :D çünkü ben bilmiyordum ben de yararlanıcam arkadaş sayesinde.

Enco

80+ Silver
Bu şekildede uyarılmaz bence 1 hafta önce açılsa konu haklısında aylar önce açılan konu için adamın konusunu baltalaman ayıp ben de seni uyarıyım benlikte sorun yok :D çünkü ben bilmiyordum ben de yararlanıcam arkadaş sayesinde.
1 hafta oldu ya açalı kontrol edim gene
Mesaj otomatik birleştirildi:

açılan konunun tarihi eski ve atılan konuda kampanya süresi dolmuş yani 6. ayda kampanya bitmiş, bu yeni yani öncekiden yararlananlar bundanda yararlanabilir çünkü yeni kampanya. normalde tek seferde yararlanabilirsin.

Şimdi siz naneyi yemediniz mi? Iğğğğ

Son düzenleme:

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Pokus herşeye kimlik istiyor daha başka bir firmaya kimliğimi veremem.

merter73

80+ Bronze
Vermişsin zaten diğer firmalara bından mı çekiniyorsunuz

Pokus herşeye kimlik istiyor daha başka bir firmaya kimliğimi veremem.
en azından kimlik resmini atmıyorsun :D turk telekom hattın varsa pokustada var zaten

1 hafta oldu ya açalı kontrol edim gene

Şimdi siz naneyi yemediniz mi? Iğğğğ

Pokus
link kırık kank :d

Pokus sanal kartta oluyor mu ?
evet oluyor detaylarını okudum sanal kart ve normal kartta geçerli.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

Enco

80+ Silver
en azından kimlik resmini atmıyorsun :D turk telekom hattın varsa pokustada var zaten

kanka naparsam yapim link atamıyorum ban mı ydim noldu

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih

Gelen parayı çekemiyormuşuz diye okudum hocam doğrumu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,575
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom