yemeksepetinde trendyolda amazonda veya diğer alışveriş sitelerinde kullanabilrsiniz hocam normal kart gibi bişey zatenGelen parayı çekemiyormuşuz diye okudum hocam doğrumu ?
yemeksepetinde trendyolda amazonda veya diğer alışveriş sitelerinde kullanabilrsiniz hocam normal kart gibi bişey zatenGelen parayı çekemiyormuşuz diye okudum hocam doğrumu ?
yok olmuyor kesiyor sürekli linki
Türk Telekom hattım var kimlik resimi atmak daha kötü en azından sadece kimlik numarasını istese iyiydi.en azından kimlik resmini atmıyorsun turk telekom hattın varsa pokustada var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
link kırık kank :d
evet oluyor detaylarını okudum sanal kart ve normal kartta geçerli.
kanka niye kimlik resmi istesin ben kimlik bile vermeden alışveriş yaptım numaramdan tanıdı zaten bu uygulama resim istemez hesabını doğrulamak için tc no yazarsın en fazla bu binance degilTürk Telekom hattım var kimlik resimi atmak daha kötü en azından sadece kimlik numarasını istese iyiydi.
Detaylara bakın hocam bence bu ay içindir3 gün önce kullandım o tarihte geçerli miydi acaba?
keşke dün görseydim...Trendyolda Pokus uygulamasıyla 150tl üzeri alışveriş yapınca 75TL iade veriyor ancak siparişiniz tamamlandı olarak geçmesi için 15-20 gün geçmesi gerekiyor 15-20 gün sonunda 75TL İadeniz yansımış oluyor, ben vantilatör aldım 75TL'de iade olacak çok iyi isteyen yararlanabilir.
Detaylar için tıklayın ancak zaten pokus uygulamanız varsa para yükleyip siparişi verebilirsiniz pokus zaten türk telekomun uygulaması bilmeyenler için, bence şuanlık güzel kampanya gözüküyor
kanka niye kimlik resmi istesin ben kimlik bile vermeden alışveriş yaptım numaramdan tanıdı zaten bu uygulama resim istemez hesabını doğrulamak için tc no yazarsın en fazla bu binance degil
onayladıktan sonra yüklersin tc no yazıp yapabilirsin zor bir işlem yokAlıntıyı görüntüle
Para yüklenmiyor.
1 defa yararlanılabilir yazıyor tüm hatlarda geçerliTurk telekom iki tane faturalı hattım var iki hat üzerinden kendi adımla iki üyelik açtığımda kampanya geçerli oluyor mu? Bilen var mi?
TC yazdım. Onaylamak için ön ve arka yüzünü istiyo kimliğin.onayladıktan sonra yüklersin tc no yazıp yapabilirsin zor bir işlem yok
1 defa yararlanılabilir yazıyor tüm hatlarda geçerli
Ss eklermisin ben de öyle bişey istemediTC yazdım. Onaylamak için ön ve arka yüzünü istiyo kimliğin.
Ss eklermisin ben de öyle bişey istemedi