❌İndirim Bitti! Trendyol'da 500TL'ye 100TL İndirim Kodu - Lipton Earl Grey 3 x 1 Kg 420TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,230
''PAZARTESI100''. Tüm ürünlerde geçerli. Trendyol Pass'le kargo ücretsiz.
1744637288912.png

Son düzenleme:
Tüm ürünlerde geçerli olabilir. Tek tük istisna belki olabilir ancak kategori belirtilmediği için tüm ürünlerde geçerli olabilir.
tüm ürünlerde geçerliyse ne diyim benim şansa bak daha 3 saat önce 7k alişveriş yaptim

çok teşekkür ederim dostum. sayende ne zamandır almak istediğim uydu alıcısını aldım çok saol valla.

Şu forumda Trendyol kuponu paylaşan bi sen varsın kral sen nerden buluyorsun bu kodları saniyesinde bilmiyorum ama çok dua alıyorsun 2000 liralık bir ürün alacağım ama çok pahalı geldiğinden alamıyorum bi kupon kapsam alıcam paylaşımlarını beklemedeyim

Geçenki kuponla motor kaskı aldım, şimdi de sepet bakayım bari orda da işliyor kod :)

Şu forumda Trendyol kuponu paylaşan bi sen varsın kral sen nerden buluyorsun bu kodları saniyesinde bilmiyorum ama çok dua alıyorsun 2000 liralık bir ürün alacağım ama çok pahalı geldiğinden alamıyorum bi kupon kapsam alıcam paylaşımlarını beklemedeyim
Ufak tefek aksilikler oluyor ve gecikiyor bile, farklı farklı kodları daha erken paylaşan da oluyor. İşe yarıyorsa güzel.
bende kullanım limitine ulaşıldi diyor
Şu an kullanılabiliyor, ödeme adımında fiyat değişmiyor, hata vermiyor.

PAZARTESI100
Alıntıyı görüntüle
Trendyol Pass'le kargo ücretsiz.

Havit655Bt çektim güzel ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yeniyim o yüzden konu açamıyorum ama getir yemekte belirli restoranlarda 350 ye 150 indirim kodu var. Fakat bir türlü kullanmadım genel olarak getir yemek kodlarını kullanamıyorum. Fikri olan var mı veya biri konuyu açarsa iyi olur

Havit655Bt çektim güzel ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yeniyim o yüzden konu açamıyorum ama getir yemekte belirli restoranlarda 350 ye 150 indirim kodu var. Fakat bir türlü kullanmadım genel olarak getir yemek kodlarını kullanamıyorum. Fikri olan var mı veya biri konuyu açarsa iyi olur
1 hafta önce bime 550 liraya gelmisti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,094,674
Üyeler
174,014
Son üye
pena666
Geri