Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote KB884L 1179,99 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
nightlessx
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Abdullah
arkadaşlar pc yi her açtığımda ışıkları kapanıyor sadece gid açık kalıyor. Programı açınca gif te gidiyor. Işıklar açılıyor. Yani demem o ki ben progamdan bir kere ayara yaptıktan sonra programa girmeden beyaz ışık ve istediğim gif te bu klavye neden kalmıyor ? Her defasında ayara yapmak zorunda mıyım ? Bilen varsa lütfen yazsın teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Güray
arkadaşlar pc yi her açtığımda ışıkları kapanıyor sadece gid açık kalıyor. Programı açınca gif te gidiyor. Işıklar açılıyor. Yani demem o ki ben progamdan bir kere ayara yaptıktan sonra programa girmeden beyaz ışık ve istediğim gif te bu klavye neden kalmıyor ? Her defasında ayara yapmak zorunda mıyım ? Bilen varsa lütfen yazsın teşekkür ederim.

Uygulamayı indir, daha sonra uygulama içinden ayarlar kısmında başlangıçta çalıştır ayarını aktif et. Düzelecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
kaan kaya
Prizden kapatıp açtıktan sonra ayarladığımız effect gidiyor normal pc açma kapamada effectde gitme yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Abdullah
bu sefer de ışıklar yandı ancak gid olmadı. :d

rhtars

80+
Klavyenin RGBsi biraz kalitesiz gibi geldi bana. Beyaz renk hafif mavimsi, yeşil renk hafif sarımsı bende. Klavye genel olarak mükemmel ama.

Top Bottom