Neler Yeni

🔥Havit Gamenote KB884L 1700TL🔥

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mert Ketenoğlu
Arkadaşlar konuyla alakalı olmayacak belki beyaz klavye arıyorum rampage hydra r6 rgb var başka öneride bulunursanız sevinirim

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Yunus Emre Uzun
kablosuz kulaklıklarında hiç başarılı degiller
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklıkta cidden haklısınız ama diger ürünlerini deneyimlemeden bişey demek yanlış olur
doğru söylüyorsunuz hocam ama o deneyimden sonra hiç diğer gözle bakasım gelmiyor sizde beni anlıyorsunuzdur...

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali arda
kullanıy
Alınır mı var mıdır bilen?
kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin alınır bence

havit afedersiniz ... gibi markadır kulaklığından çektiğim sorunu daha önce hiçbir sorunda çekmedim
fazla abarttıgınızı dusunuyorum adamların kimsenin satmıyacagı fiyattan kulaklık satıyor kablosuz

kalitesi nasıldır bilmiyorum ama 1700 lcd ekranlı klavye görünce açayım dedim
butcesi bu civarda olacak arkadaslar icin almanızı oneririm sesi olsun malzemesi olsun ledleri olsun uzmez sorunuz varsa sorabilirsiniz

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Yunus Emre Uzun
kullanıy

fazla abarttıgınızı dusunuyorum adamların kimsenin satmıyacagı fiyattan kulaklık satıyor kablosuz
işte hocam millet kablosuz sevdasına kapılıp alıyor sonra oyunda görüyorsunuz sonucu kusura bakmayında fps oyunu oynayan bir tane insana önermeyeceğim bu markayı ben görevimi yapayım tercih kendisinin foruma kulaklığı aratıp milletin yazdıklarını görebilirsiniz

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali arda
Az önce birkaç videoya baktımda bazı KB884L modellerinde keycapslerdeki yazılar siyah baskılı ve ışık geçirmez gözüküyor bendeki keycapsler şeffaf ve ışığı gösteriyor.
eski modellerinde gecirmiyordu yeni modeller lazer kesim geciriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Bu tarz klavye istemiyorum
yanı hydra da önermem hotswap felan degil

kullanıy

butcesi bu civarda olacak arkadaslar icin almanızı oneririm sesi olsun malzemesi olsun ledleri olsun uzmez sorunuz varsa sorabilirsinizç
çinde 5 10 dolara mal ediliyor crack mı ne var rampage aynısı çinli kardeşimizler üretip herkes kendi markasını basıp satıyor

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mert Ketenoğlu

çinde 5 10 dolara mal ediliyor crack mı ne var rampage aynısı çinli kardeşimizler üretip herkes kendi markasını basıp satıyor
Çin de üretilmeyen ne kaldı

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali arda

bu bilgiyle napacagım reis bu fiyat bandındaki diyer rakiplerinden iyi ekranlı klavyeler 3 den baslıyor ve hotswap olup ben sahsen malzeme kalitesini begendim cinde ne oldugu umrumda degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye
bay birileri
Top Bottom