🔥Havit Gamenote KB884L 1700TL🔥

Arkadaşlar konuyla alakalı olmayacak belki beyaz klavye arıyorum rampage hydra r6 rgb var başka öneride bulunursanız sevinirim

kablosuz kulaklıklarında hiç başarılı degiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklıkta cidden haklısınız ama diger ürünlerini deneyimlemeden bişey demek yanlış olur
doğru söylüyorsunuz hocam ama o deneyimden sonra hiç diğer gözle bakasım gelmiyor sizde beni anlıyorsunuzdur...

kullanıy
Alınır mı var mıdır bilen?
kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin alınır bence

havit afedersiniz ... gibi markadır kulaklığından çektiğim sorunu daha önce hiçbir sorunda çekmedim
fazla abarttıgınızı dusunuyorum adamların kimsenin satmıyacagı fiyattan kulaklık satıyor kablosuz

kalitesi nasıldır bilmiyorum ama 1700 lcd ekranlı klavye görünce açayım dedim
butcesi bu civarda olacak arkadaslar icin almanızı oneririm sesi olsun malzemesi olsun ledleri olsun uzmez sorunuz varsa sorabilirsiniz

kullanıy

fazla abarttıgınızı dusunuyorum adamların kimsenin satmıyacagı fiyattan kulaklık satıyor kablosuz
işte hocam millet kablosuz sevdasına kapılıp alıyor sonra oyunda görüyorsunuz sonucu kusura bakmayında fps oyunu oynayan bir tane insana önermeyeceğim bu markayı ben görevimi yapayım tercih kendisinin foruma kulaklığı aratıp milletin yazdıklarını görebilirsiniz

Bu tarz klavye istemiyorum
yanı hydra da önermem hotswap felan degil

kullanıy

butcesi bu civarda olacak arkadaslar icin almanızı oneririm sesi olsun malzemesi olsun ledleri olsun uzmez sorunuz varsa sorabilirsinizç
çinde 5 10 dolara mal ediliyor crack mı ne var rampage aynısı çinli kardeşimizler üretip herkes kendi markasını basıp satıyor

çinde 5 10 dolara mal ediliyor crack mı ne var rampage aynısı çinli kardeşimizler üretip herkes kendi markasını basıp satıyor
Çin de üretilmeyen ne kaldı

bu bilgiyle napacagım reis bu fiyat bandındaki diyer rakiplerinden iyi ekranlı klavyeler 3 den baslıyor ve hotswap olup ben sahsen malzeme kalitesini begendim cinde ne oldugu umrumda degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri