attack shark k75 olabılır hem hotswapArkadaşlar konuyla alakalı olmayacak belki beyaz klavye arıyorum rampage hydra r6 rgb var başka öneride bulunursanız sevinirim
doğru söylüyorsunuz hocam ama o deneyimden sonra hiç diğer gözle bakasım gelmiyor sizde beni anlıyorsunuzdur...kablosuz kulaklıklarında hiç başarılı degiller
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaklıkta cidden haklısınız ama diger ürünlerini deneyimlemeden bişey demek yanlış olur
Bu tarz klavye istemiyorumattack shark k75 olabılır hem hotswap
kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin alınır benceAlınır mı var mıdır bilen?
fazla abarttıgınızı dusunuyorum adamların kimsenin satmıyacagı fiyattan kulaklık satıyor kablosuzhavit afedersiniz ... gibi markadır kulaklığından çektiğim sorunu daha önce hiçbir sorunda çekmedim
butcesi bu civarda olacak arkadaslar icin almanızı oneririm sesi olsun malzemesi olsun ledleri olsun uzmez sorunuz varsa sorabilirsinizkalitesi nasıldır bilmiyorum ama 1700 lcd ekranlı klavye görünce açayım dedim![]()
Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown SwitchFiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
işte hocam millet kablosuz sevdasına kapılıp alıyor sonra oyunda görüyorsunuz sonucu kusura bakmayında fps oyunu oynayan bir tane insana önermeyeceğim bu markayı ben görevimi yapayım tercih kendisinin foruma kulaklığı aratıp milletin yazdıklarını görebilirsinizkullanıy
kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin alınır bence
fazla abarttıgınızı dusunuyorum adamların kimsenin satmıyacagı fiyattan kulaklık satıyor kablosuz
eski modellerinde gecirmiyordu yeni modeller lazer kesim geciriyorAz önce birkaç videoya baktımda bazı KB884L modellerinde keycapslerdeki yazılar siyah baskılı ve ışık geçirmez gözüküyor bendeki keycapsler şeffaf ve ışığı gösteriyor.
yanı hydra da önermem hotswap felan degilBu tarz klavye istemiyorum
çinde 5 10 dolara mal ediliyor crack mı ne var rampage aynısı çinli kardeşimizler üretip herkes kendi markasını basıp satıyorkullanıy
kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin alınır bence
fazla abarttıgınızı dusunuyorum adamların kimsenin satmıyacagı fiyattan kulaklık satıyor kablosuz
butcesi bu civarda olacak arkadaslar icin almanızı oneririm sesi olsun malzemesi olsun ledleri olsun uzmez sorunuz varsa sorabilirsinizç
Çin de üretilmeyen ne kaldıyanı hydra da önermem hotswap felan degil
çinde 5 10 dolara mal ediliyor crack mı ne var rampage aynısı çinli kardeşimizler üretip herkes kendi markasını basıp satıyor
olay çinde üretilmesi degil ucuz ucuz üretilip herkesin alıp kendi marka adı altında çıkartılmasıÇin de üretilmeyen ne kaldı
Olay bu değil mi hangisi daha fp ise onu alıyoruzolay çinde üretilmesi degil ucuz ucuz üretilip herkesin alıp kendi marka adı altında çıkartılması
fp felan degil fuxi h3 felanOlay bu değil mi hangisi daha fp ise onu alıyoruz
bu bilgiyle napacagım reis bu fiyat bandındaki diyer rakiplerinden iyi ekranlı klavyeler 3 den baslıyor ve hotswap olup ben sahsen malzeme kalitesini begendim cinde ne oldugu umrumda degilyanı hydra da önermem hotswap felan degil
çinde 5 10 dolara mal ediliyor crack mı ne var rampage aynısı çinli kardeşimizler üretip herkes kendi markasını basıp satıyor