Neler Yeni

Öneri Trendyol'dan 300 TL Klavye Önerisi

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kesinlikle ajazz ak33. Kendim de 2 haftaya yakın kullanıyorum son derece memnunum. Cherry mx klonu switchlere sahip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da incelemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benden önce @OnTheRoonKilled söylemiş zaten 😅

Arkadaşıma black switchli olarak aldırdım ben de gidip bir denedim gayet güzel bir tek space tuşunun stabilizeri bir tık bozuk o kadar bana gayet kaliteli geldi kablo harici.

Ama instagramda güzel kablo yapan kişiler var tam adresi hatırlamadım ama ekin kollamanın bir videosunda geçiyordu oradanda da ileri adam akıllı bir kablo yaptırıp kullanabilirsiniz.
Güzelmiş gerçekten. Adam almadıysa bunla değiştireyim madem.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Takas yapabiliriz :p
1630447096482.png

bekle bu minik bıçakla geliyorum oraya.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Arkadaşıma black switchli olarak aldırdım ben de gidip bir denedim gayet güzel bir tek space tuşunun stabilizeri bir tık bozuk o kadar bana gayet kaliteli geldi kablo harici.

Ama instagramda güzel kablo yapan kişiler var tam adresi hatırlamadım ama ekin kollamanın bir videosunda geçiyordu oradanda da ileri adam akıllı bir kablo yaptırıp kullanabilirsiniz.
Hocam bu attığınız klavyeyi tercih edecektik ancak adam siparişi çoktan vermiş. Daha öncesinde de bu ürünü seçmiştik;
Sizce bu kötü bir seçim mi? Ben daha önce araştırıp sevmiştim bu klavyeyi, ondan dolayı bunu istedim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bu attığınız klavyeyi tercih edecektik ancak adam siparişi çoktan vermiş. Daha öncesinde de bu ürünü seçmiştik;
Sizce kötü bir seçim olmuş mudur? Ben daha önce araştırıp sevmiştim bu klavyeyi, ondan dolayı bunu istedim.
Sağlık olsun

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Sizce bu kötü bir seçim mi? Ben daha önce araştırıp sevmiştim bu klavyeyi, ondan dolayı bunu istedim.
Yani çok kötü diyemem ama para verip alınmaz diyebilirim. Çekiliş olduğundan öldürmez.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Evet arkadaşlar klavye önerilenizi bekliyorum. Adama söylemem lazım acil 300 liralık bir klavye önerin. TRENDYOL'dan olması lazım.
Atılan ajaz iyi onu alabilirsin konuya çok hepsiburadadan link atasım var ama yapmayacağım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Atılan ajaz iyi onu alabilirsin konuya çok hepsiburadadan link atasım var ama yapmayacağım.
Adam istediği için klavye seçtik artık. Belki beğenmezsek satar o mini klavyeyi alırız. Zaten beleş.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom