Neler Yeni

Trendyol'dan aldığım işlemci daha önce kullanılmış.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Ertuğrul
Ne geçmiş olsunu arkadas sacma sapan boşa moral bozmayin. Temizle koy kutuya canim istemedi sevmedim de geri iade et . 2 hafta silkeleye silkeleye alacaklar. Diretirlerse tuketici hakem heyetine git yazi cikar gene yolla.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Ne geçmiş olsunu arkadas sacma sapan boşa moral bozmayin. Temizle koy kutuya canim istemedi sevmedim de geri iade et . 2 hafta silkeleye silkeleye alacaklar. Diretirlerse tuketici hakem heyetine git yazi cikar gene yolla.
Hocam ben de Bluetoothlu kulaklık almıştım çakma yolladılar geri iade vermek istediğimde geri satışa uygun olmadığı için iadeyi redlediler Trendyola yazdığım zaman bana kutuyu açtığım için geri iade olmayacağını söyledi ben çok üstüne gidemedim ama giden birisi uğraşıp geri iade verebilir.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Ertuğrul
Hocam ben de Bluetoothlu kulaklık almıştım çakma yolladılar geri iade vermek istediğimde geri satışa uygun olmadığı için iadeyi redlediler Trendyola yazdığım zaman bana kutuyu açtığım için geri iade olmayacağını söyledi ben çok üstüne gidemedim ama giden birisi uğraşıp geri iade verebilir.
İnsanlar ugrasmiyor diye oluyor reis. Azcik ugrascan fena da ceza yedirirsin yani. Herkes alismis nolcak, olmaz vb gibi kalip sözlere

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
İnsanlar ugrasmiyor diye oluyor reis. Azcik ugrascan fena da ceza yedirirsin yani. Herkes alismis nolcak, olmaz vb gibi kalip sözlere
Benim zamanım olmadığı için bıraktım normalde peşini bırakmam.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Zamanında bilgisayarımdan görüntü alamıyordum ve parçaları tek tek denemek zorundaydım.Trendyoldan 3500x alıp deneyip iade etmiştim.Kutu bağlabtısını kesmeme rağmen sorunsuz iade almışlardı.Sizin iadeyi kabul etmeselerde kafaya takacak bir şey yok bence.İşlemci denilen parça çok zor bozuluyor.Ben kullanmaya devam ederdim.

Coolpanda

80+ Silver
Zamanında bilgisayarımdan görüntü alamıyordum ve parçaları tek tek denemek zorundaydım.Trendyoldan 3500x alıp deneyip iade etmiştim.Kutu bağlabtısını kesmeme rağmen sorunsuz iade almışlardı.Sizin iadeyi kabul etmeselerde kafaya takacak bir şey yok bence.İşlemci denilen parça çok zor bozuluyor.Ben kullanmaya devam ederdim.
Satıcı zaten tam uyuz çıktı. Hem iade ürünü göndermiş hemde kapalı kutu satıyoruz imkansız diyor. Trendyol'a söylüyorum iade edebilirisniz diyor, satıcıya mesaj atıyorum reddederiz gönderirseniz diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlarla uğraşacagim, sinir ettiler.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Satıcı zaten tam uyuz çıktı. Hem iade ürünü göndermiş hemde kapalı kutu satıyoruz imkansız diyor. Trendyol'a söylüyorum iade edebilirisniz diyor, satıcıya mesaj atıyorum reddederiz gönderirseniz diyor.

TRENDYOL'DAN BİR ŞEY ALINMAZ.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric

Bu satıcı terbiyesizmiş.Uğraş, bırakma peşlerini.THH'ye felanda başvur.

Mert

80+ Silver
14 gün iadeyi herkes yanlış anlamış. Ürünün yeniden satılabilirliğinin bozulmaması lazım. Macun silindiyse yeniden satılamaz durumda demektir. Cayma hakkı kullanılmaz.

Sıkıntılı bir durum, geçmiş olsun.

Coolpanda

80+ Silver
TRENDYOL'DAN BİR ŞEY ALINMAZ.
Alınır hocam niye alınmasın daha önce iade ederken sorun yaşamadım çünkü satıcı iademi kabul etti. Bakalım uyuz satıcılara karşı trednyol ne yapıyor göreceğim.
Bu satıcı terbiyesizmiş.Uğraş, bırakma peşlerini.THH'ye felanda başvur.
Aynen hocam, THH'ye bazı sebeplerden dolayı başvuram mümkün değil ancak satıcıyı darlayacağım en azından.

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
bizde trendyolda satış yapıyoruz müşteri her türlü iade edebilir ara satıcıyı gelen paketin üstünde etikette satıcı bilgileri var anlat derdini yok bunu yorum olarak belirtirim de zaten bunlara gerek yok direk hesabında koşulsuz iade kodu alabilirsin

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
İşlemcinin üstünde termal macun lekeleri var ve stok fanın üzerinde olması gereken termal macunu silinmiş iade ürünü olduğu belli.

Garip olan şeyse kargocu arkadaş kargoma baktırmadan kucağıma atıp ışık hızında kaçtı ve 3 gündür takip numarasından baktığımda "kargo teslim edilemedi, kargo şubede, tekrar dağıtıma çıkarılacak" olarak gözüküyor. 😀

İade etmek için ne yapmalıyım? Ürünü teslim almadım dersem muhtemelen kolayca iade sağlayabilirim ama o çalışanın maaşından kesilecek. Öbür türlü teslim aldım dersem internetten aldığım satıcı ile uğraşmak zorundayım, belki de iademi kabul etmeyecek satıcı.

"Kayıp kargo bizim bina boşluğuna bırakılmış kimse teslim almadı gelin geri götürün" dersem direkt bana hiç teslim olmamış gözükerek satıcıya geri gider mi sizce?
Ürünü teslim almadım de jdkwnsnd . Cidden Trendyol da hepsiburada da yorumlarda birçok kişi 2. El geldiğinden şikayetçi oluyor. Sadece bazı satıcılar 0 ürün satıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,837
Üyeler
165,245
Son üye
guwunsxd
Top Bottom