waldoshelby
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- mert
oyunindir.vip den Batman Arkham City indirmiştim. Oyunu kurmadan önce windows defender ile taradım bir şey bulmadı. Oyunu kurdum açtığımda ilk önce launcher geldi buraya kadar her şey tamam. Play'e bastığımda hem hata verdi hem de sağ altta defender'dan trojan bildirimi geldi. Oyunu hemen kaldırdım. Sonra bir video izleyip Malwarebytes adlı programı indirdim. Tam 3,5 saatte tarama bitti ve bir şey bulmadı. Buna bağlı olabileceğini düşündüğüm bir kaç sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
---> 1.Hala trojanın temizlendiğinden emin değilim.
---> 2.Daha önce de trojan girmişti format atmıştım. Ama formattan sonra cpu ve ram kullanımında fark edilemeyecek kadar anormallik oldu. Görev yöneticisini her açtığımda cpu %100 den düşmeye başlıyor.
---> 3.Opera falan açtığımda cpu alakasız bir şekilde %100 oluyor ve sonra inmeye başlıyor (bazen %98 de kalıyor). Ram kullanımı da arada bir sapıtıyor.
Sistem Özelliklerim: - i3-1005g1
- uhd graphics
- 4gb ram
Notebookun sistem özellikleri çok düşük fakat eski bir cihaz değil.
---> 1.Hala trojanın temizlendiğinden emin değilim.
---> 2.Daha önce de trojan girmişti format atmıştım. Ama formattan sonra cpu ve ram kullanımında fark edilemeyecek kadar anormallik oldu. Görev yöneticisini her açtığımda cpu %100 den düşmeye başlıyor.
---> 3.Opera falan açtığımda cpu alakasız bir şekilde %100 oluyor ve sonra inmeye başlıyor (bazen %98 de kalıyor). Ram kullanımı da arada bir sapıtıyor.
Sistem Özelliklerim: - i3-1005g1
- uhd graphics
- 4gb ram
Notebookun sistem özellikleri çok düşük fakat eski bir cihaz değil.