Neler Yeni

Trojan bulaştı yardıma ihtiyacım var

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Ya format atmana felan gerek yok.
Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yap eğer ikiside bir şey bulamazsa virüs yok demektir.
usta benim için önemli şeyler var bir şey olmaz değil mi, mail falan tek kullanıyorum pcde
Mesaj otomatik birleştirildi:

malwarebytes silemiyorum şimdi de

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Yok bir şey olmaz. Dediğim gibi ikiside virüs bulamazsa sorun yoktur.

bulduğunda virüsü temizler sonra sıkıntı olmaz bidaha. Benim laptopa 3-4 sene önce truva atı bulaştı malware halletti
Beyler ilk olarak windows defendera taratmıştım o bulmuştu orda 2-3 tanesini kaldırdı trojanları kaldıramamıştı durum:bırakıldı yazıyordu sonrasında malwarebytes tan yaptım baya çözdü işte güvenli moda girdim tekrar yaptım internet seçeneklerinden giden ağı falan kapatıp tekrar yaptım tekrar tekrar yaptıktan sonra o sorun bulmuyodu malware çözmüştü,defender da bildiri atmıyordu.Sonra kaspersky ile aynı taktiklerle tekrar tekrar yaptım o da aynı şekilde sorun bulamadı ama yine de tarattım, az önce de trojan remover ile bir kaç kez daha tarattım bir sorun yok gözüküyor.En son tekrardan defender ile yarım saatlik bir tarama yaptım sorun gözükmüyor.Çözüldü sanırım ss atıyorum bu tarama ilk virüs girdiği zamanki sonuçlar.

Beyler ilk olarak windows defendera taratmıştım o bulmuştu orda 2-3 tanesini kaldırdı trojanları kaldıramamıştı durum:bırakıldı yazıyordu sonrasında malwarebytes tan yaptım baya çözdü işte güvenli moda girdim tekrar yaptım internet seçeneklerinden giden ağı falan kapatıp tekrar yaptım tekrar tekrar yaptıktan sonra o sorun bulmuyodu malware çözmüştü,defender da bildiri atmıyordu.Sonra kaspersky ile aynı taktiklerle tekrar tekrar yaptım o da aynı şekilde sorun bulamadı ama yine de tarattım, az önce de trojan remover ile bir kaç kez daha tarattım bir sorun yok gözüküyor.En son tekrardan defender ile yarım saatlik bir tarama yaptım sorun gözükmüyor.Çözüldü sanırım ss atıyorum bu tarama ilk virüs girdiği zamanki sonuçlar.
Adsız.png

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle
Sorun çözüldü o zaman :)

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Sorun çözüldü o zaman :)
Çözüldü şimdi kaynağına gidiyorum vurucam adamları,hitmanpro ile de taradım 42 tane daha buldu basit reklam virüsü,2 tane de zararlı program buldu iyice oldu herhalde. Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Ya format atmana felan gerek yok.
Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yap eğer ikiside bir şey bulamazsa virüs yok demektir.
Katılıyorum sadece malwarebytes ile kac kez virüs sildim sorunsuz devam ediyor hâlâ ve malwarebytes sürekli imzalari guncelliyor

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77