Sir Cem T-oker
80+ Gold
Antivirüslerde en iyisi diye bir şey yoktur. Her ay en iyiler değişiyor. Çıkan virüslere göre.Hocam eset yükleyin o en iyisi
Antivirüslerde en iyisi diye bir şey yoktur. Her ay en iyiler değişiyor. Çıkan virüslere göre.Hocam eset yükleyin o en iyisi
hocam dün çok konusu açıldı, bende dahil 5 6 kişinin bilgisayarı operada trojen buldu, şahsen ben direkt sildim sildikten sonra tam tarama yaptım ve brave adlıu tarayıcıyı kurdum.Herkese selamlar az önce bilgisayarımı açtığımda Windows Defender'dan böyle bir uyarı geldi tam tarama gerçekleştirdikten sonra hiçbir şey bulamadı ancak koruma geçmişine baktığımda virüsün kaldırıldığını gösteriyordu ve şöyle bir dosyayı etkilemiş "C:\Users\Pc\AppData\Local\Opera Software\Opera GX Stable\Cache\Cache_Data\f_013485" bu trojan nasıl bulaşmış olabilir ve sizce Windows Defender'a güvenmeli miyim?
Genelde o daha iyi oluyor. En kalitelisi o. Ben hiç sıkıntı yaptığını görmedim.Antivirüslerde en iyisi diye bir şey yoktur. Her ay en iyiler değişiyor. Çıkan virüslere göre.
Genelde o daha iyi oluyor. En kalitelisi o. Ben hiç sıkıntı yaptığını görmedim.
En kalitelisi kaspersky-eset-avg diye gidiyor. Şu son 3 aydır kaspersky-avg-eset olmuş sıralaöaGenelde o daha iyi oluyor. En kalitelisi o. Ben hiç sıkıntı yaptığını görmedim.
Hocam sağolun zaten Pc'yi aldığımdan beri ilk format olacak bayadır atmıyodum bu sayede hızlanmış oldu teşekkür ederimhocam dün çok konusu açıldı, bende dahil 5 6 kişinin bilgisayarı operada trojen buldu, şahsen ben direkt sildim sildikten sonra tam tarama yaptım ve brave adlıu tarayıcıyı kurdum.
Opera kaynaklı bi hata sonucu böyle oldu diyorlar ama önlemli olmakta fayda var
Evet bu sabah Twitch'e girdiğim anda gelmişti uyarı.Problem Opera GX üzerinden Twitch'e girdiğinizde mi yaşanıyor? Eğer Trojan uyarısını her Twitch'e girdiğinizde alıyorsanız şu an herkeste (ben de dahil) yaşanan bir problem var. İnsanlar twitch'e girdiklerinde Conteban, Wacatac gibi Trojan uyarıları alıyorlar.
Windows Defender'ınızı güncellemenizi öneririm sorun çözülüyor. Sağ alttan Windows Defender ikonuna tıklayıp > Virüs ve tehdit koruması > Virüs ve tehdit koruması güncelleştirmeleri > Koruma Güncelleştirmeleri > Güncelleştirmeleri denetle aşamalarını izleyip şuanki güncel 1.371.386.0 sürümüne güncelleyin problem çözülüyor. Korkulması gereken bir virüs değil, "false positive".Evet bu sabah Twitch'e girdiğim anda gelmişti uyarı.