trojan virüs yeme ihtimalim

EDXw

80+
Reaksiyon skoru
201
Ekran görüntüsü 2021-05-04 101409.png
Ekran görüntüsü 2021-05-04 095416.png

Bu sabah adobe premiere 2020 pro için plugin yüklüyordum crack ve indirdiğimde açmaya çalıştığımda açılmadı sonra video yorumlarına baktım trojan yazıyordu lan acaba bende yedim mi diye düşünüp kasperskya tarattım ve varmış sanırım ve c diskine kurmuştum bundan hddim etkilenir mi? içinde kardeşimin küçüklük fotoğrafları vs. var

Trojen değil antivirüs crack olduğu için öylee görüyorr krdşm için raad olsun(!) :D klasik yalan dolanlardır bunlar arkadaşlar yemeyin.
Antivirüs dosyayı yakaladıysa sıkıntı olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw
Trojen değil antivirüs crack olduğu için öylee görüyorr krdşm için raad olsun(!) :D klasik yalan dolanlardır bunlar arkadaşlar yemeyin.
Antivirüs dosyayı yakaladıysa sıkıntı olmaz.
Pcye üzülmüyorum da içinde kardeşimin fotoğrafları olunca bi hayli aşırı değerli oluyor hdd içinden fotoları alsam sorun olur mu telefona?

Crack indirince gelen "HackTool" veya türevleri ile "Trojan"lar aynı değildir. Trojan diyorsa genelde trojan olur. Antivirüs durdurmuş sıkıntı olmaz.

• Beğen
kişisel bilgilerini çalan bir virüs. zaten isminde de yazıyor spy msil stealer diye. geçmiş olsun. crack kullanımı böyle sonuçlar verebiliyor. c'ye yüklediysen d'yi etkilememiştir diye tahmin ediyorum. en kısa zamanda format öneririm. en azından için rahat olur.

Pcye üzülmüyorum da içinde kardeşimin fotoğrafları olunca bi hayli aşırı değerli oluyor hdd içinden fotoları alsam sorun olur mu telefona?
Dediğim gibi Antivirüs programı etkisiz hale getirmiş Karantinadanda sil o virüsleri sonra birkez daha tarama yaptır o kadar fazla dert edilecek bir şey kalmamıştır

• Beğen
Dediğim gibi Antivirüs programı etkisiz hale getirmiş Karantinadanda sil o virüsleri sonra birkez daha tarama yaptır o kadar fazla dert edilecek bir şey kalmamıştır
karantinadanda derken karantinadan sonra sil mi demeyi kastetmiştiniz

• Beğen
Adam senin için bir ürünü bedavaya getirmiş. Bunu, senin kişisel bilgilerini pazarlayarak paraya dökmeye hiç mi hakkı yok?
Neden insanların kazancına hep mani oluyorsunuz?
Siz de yararlanın, o da yararlansın.

Adam senin için bir ürünü bedavaya getirmiş. Bunu, senin kişisel bilgilerini pazarlayarak paraya dökmeye hiç mi hakkı yok?
Neden insanların kazancına hep mani oluyorsunuz?
Siz de yararlanın, o da yararlansın.
aynen kardeşim sonrasından tüm kişisel bilgiler hoop bumlasın

Bu tür bilgilere, araştırma şirketlerinin, en çok hangi şifreler kullanılıyor? Reklam şirketlerinin de, en çok hangi reklamları etkili oluyor? Bilebilmeleri için ihtiyaçları var.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu sabah adobe premiere 2020 pro için plugin yüklüyordum crack ve indirdiğimde açmaya çalıştığımda açılmadı sonra video yorumlarına baktım trojan yazıyordu lan acaba bende yedim mi diye düşünüp kasperskya tarattım ve varmış sanırım ve c diskine kurmuştum bundan hddim etkilenir mi? içinde kardeşimin küçüklük fotoğrafları vs. var
youtube videolarının altından içine virüs sokulamıycak şeyler haricinde bir şey indirilmez çığu virüslü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,913
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri