Neler Yeni

TROJEN GİRDİ RAT GİRDİ

Mirynia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Merkant
Rat girdi format atsam geçermi hepsi bide kontrol etmedi ama bilgileri alabilrmi kart falan

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
Rat girdi format atsam geçermi hepsi bide kontrol etmedi ama bilgileri alabilrmi kart falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beklemeden formatla
Trojan Bilgisayarımıza Girdiği Zaman Ne Yapmamız Gerek?

1- Gmail/Hotmail/Yandex/Yahoo , Bu epostaların sitesine girin ve hepsinden tek tek çıkış yapın, bu sayede e-postalarınıza erişimi olan 2. şahısları e-postanızdan oto olarak atacaksınız.
2- E-Posta şifrelerinizi telefon üzerinden değiştirin.
3- Tarayıcınızda önceden girmiş olduğunuz veya hala girili olan tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin, bu işlemi bilgisayardanda yapabilirsiniz fakat telefon yinede her zaman daha iyi bir tercih olacaktır, bu hesaplardan örnek verecek olursak : Trendyol Amazon Hepsiburada Playstation Epic Games Steam Riot Games BattleNet Discord Instagram Twitter Spotify Netflix Ve Birçoğu.
4-Kredi kartlarınızın müşteri hizmetlerini arayın veya uygulamadan internet alışverişine kapatın , daha güvenli yöntem ise kredi kartlarınızı geçiçi olarak kullanıma kapatmaktır.
5- Bilgisayarınız ve webcaminiz trojanın türüne göre kontrol edilebilir izlenebilir, bu yüzden pcnize format atıp temiz kurulum yapılın.
6-Oyun hesaplarınızı kontrol edin , tüm hesaplarınıza tek tek girmeyi deneyin giremediğiniz olursa hangi oyun veya platform ise hesabınızı geri almak için desteğe bilet açın.

Dediklerimi yapıp formatlayın hocam hiçbir sorun kalmayacaktır , direkt format atarsanız hesaplarınız tehlike altında kalabilir bilginiz olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f

Helixo

80+ Bronze

Trojan Bilgisayarımıza Girdiği Zaman Ne Yapmamız Gerek?

1- Gmail/Hotmail/Yandex/Yahoo , Bu epostaların sitesine girin ve hepsinden tek tek çıkış yapın, bu sayede e-postalarınıza erişimi olan 2. şahısları e-postanızdan oto olarak atacaksınız.
2- E-Posta şifrelerinizi telefon üzerinden değiştirin.
3- Tarayıcınızda önceden girmiş olduğunuz veya hala girili olan tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin, bu işlemi bilgisayardanda yapabilirsiniz fakat telefon yinede her zaman daha iyi bir tercih olacaktır, bu hesaplardan örnek verecek olursak : Trendyol Amazon Hepsiburada Playstation Epic Games Steam Riot Games BattleNet Discord Instagram Twitter Spotify Netflix Ve Birçoğu.
4-Kredi kartlarınızın müşteri hizmetlerini arayın veya uygulamadan internet alışverişine kapatın , daha güvenli yöntem ise kredi kartlarınızı geçiçi olarak kullanıma kapatmaktır.
5- Bilgisayarınız ve webcaminiz trojanın türüne göre kontrol edilebilir izlenebilir, bu yüzden pcnize format atıp temiz kurulum yapılın.
6-Oyun hesaplarınızı kontrol edin , tüm hesaplarınıza tek tek girmeyi deneyin giremediğiniz olursa hangi oyun veya platform ise hesabınızı geri almak için desteğe bilet açın.

Dediklerimi yapıp formatlayın hocam hiçbir sorun kalmayacaktır , direkt format atarsanız hesaplarınız tehlike altında kalabilir bilginiz olsun.
hocam bilgisayara virüs giridğini nasıl anlarım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
oğuzhan ege
ne yaptınızda trojen bulaştı merak ettim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
ne yaptınızda trojen bulaştı merak ettim
Crackli bir şey veya hile indirmiştir youtubedan / googledan

hocam bilgisayara virüs giridğini nasıl anlarım
Gmaillerinize uyarı veya hesaplarınıza şifre sıfırlama gelir , pcnizde gariplik hissedersiniz büyük ihtimalle.
Ayrıca örneğin bir dosya indirdiniz açtınız açılır gibi oldu açılmadı veya açıldı hata verdi geçmiş olsun rat yemişsiniz demektir bu

Messinin kramponu

80+ Bronze
Hocam sakin olun. Formatla depolama alanını tamamen temizlediğiniz için yüksek ihtimalle geçecektir. Önemli hesaplarınızın şifrelerini değiştirin, dosyaları yedekleyin ve sonra usb ile format atın.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
oğuzhan ege
Crackli bir şey veya hile indirmiştir youtubedan / googledan

Gmaillerinize uyarı veya hesaplarınıza şifre sıfırlama gelir , pcnizde gariplik hissedersiniz büyük ihtimalle.
Ayrıca örneğin bir dosya indirdiniz açtınız açılır gibi oldu açılmadı veya açıldı hata verdi geçmiş olsun rat yemişsiniz demektir bu
bende tam olarak onu merak ettim 5 senedir crackli oyun oynarım hiç başka türde virüslede karşılaşmadım da o tam nerden bulaştı merak etmiştim :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
bende tam olarak onu merak ettim 5 senedir crackli oyun oynarım hiç başka türde virüslede karşılaşmadım da o tam nerden bulaştı merak etmiştim :D
Genelde crackli oyunlarda çok virüs olmuyor , gta 5 hile Valorant hile veya adobe crack gibi şeylerde virüs oluyor

Mirynia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Merkant
saolun yardımcı olan olmayan dediklerini yaptım sonra format attım trojenin kalma ihitamli yada ağdaki telefonlara laptoplara bulaşma ihtimali ne kadardır sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,068,106
Üyeler
169,673
Son üye
kemql1995