AK47
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 761
- İsim
- Yılmazhan Yıldız
Az önce bir varlık forumda bir konu açmış troll olduğu çok belli güya bir sorun yaşamış da falan fistan fotoğraf bırakmış altına bıraktığı fotoğraf da sütyen fotoğrafı.. Buradaki amaç insanlara yardım etmek bende bir yardımım dokunur diye ilgileneyim diyorum önüme sütyen geliyor. Üstelik yaptığım yorum için de uyarı puanı almışım saçma olan da bu. Yaptığım yorumu aynen yazıyorum ''Mecaz anlamda söylenen ''Beyinsiz.'' kelimesinin biyolojik örneğisin değil mi?'' gayet içerisinde hakaret olmadan bir yorum yaptım, uygunsuz davranış içeren bir yorum yapacak olsam bu kadar masum bir iğneleme yapmam emin olabilirsiniz. Karşıdaki kişi hala 'ne oldu ki?' diye ayaklara yatıyor. Karşıdaki kişi erişkin birisiyse kendini savunup açıklama yapar zaten bana uygunsuz davranıştan dolayı uyarı atmanıza gerek yok. Moderatör ekibinin yetersiz olduğu kanaatindeyim. Benim yorumum uyarı puanı alıyorsa bu arkadaşın banlanması lazım öyle bir olay yani. Madem öyle bende sağa sola boxer fotoğrafı atayım ''Beyler nasıl bunu alayım mı giyilir mi?'' diye. İki günde bir gelip boxer, atlet fotoğrafı atsak ne olur buraya? Moderatör ekibinin bana uyarı atmasını yanlış buluyorum. He benim için sorun olan uyarı puanı almak değil ben onları çok takmıyorum ban bile yesem girmek istedikten sonra başka hesap açıp girerim dert değil, beni sinir eden karaların yanlış verilmesi.