DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,887
Tabi güzel olurBu kurallar her zaman uygulansın demiyorum troll konuların/kişilerin arttığı zamanlar uygulanabilir
Tabi güzel olurBu kurallar her zaman uygulansın demiyorum troll konuların/kişilerin arttığı zamanlar uygulanabilir
Onun için "Troll Ölçer" yapalım istersen? Konuya katılmıyorum.Bu kurallar her zaman uygulansın demiyorum troll konuların/kişilerin arttığı zamanlar uygulanabilir
Onu nereden kestireceksin ki ama. 1 nisanda falan çoğalıyor mu troll konusuBu kurallar her zaman uygulansın demiyorum troll konuların/kişilerin arttığı zamanlar uygulanabilir
Kişi adı vermeyelim....Haktanugur
Ayn öyle hocamBu kurallar her zaman uygulansın demiyorum troll konuların/kişilerin arttığı zamanlar uygulanabilir
nedense enselenme diyince aklıma hep bu geliyor :dKonu açıp trolleyen adam anında enseleniyor. Bunu engellersek başkı konuları mesajlarla trollemeye başlarlar o daha büyük dert![]()
ama ya şöyle bir şey olursa yeni gelen birisi soru sorması gerekiyor ama puanı yetmiyor napacak ama bu sıkıntı çözülürse yapılabbilirSon zamanlarda troll konu/kişi sayısı arttı bunu önlemek için;
Foruma yeni üye olan birinin ilk konularının moderatör tarafından onaylanması
X kadar mesaj sayısına ulaşana kadar yazacaklarının onay beklemesi
Gibi kısıtlamalar getirilmeli trollüğü önlemek için böyle kısıtlamaların getirilmesini düşünüyorum
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Mehmet AB bi soru sorcaktım şimdi burda biri süresiz olarak ban yerse foruma üye olan kullanıcı sayısı azalıyor mu ? @Mehmet YılmazKonu açıp trolleyen adam anında enseleniyor. Bunu engellersek başkı konuları mesajlarla trollemeye başlarlar o daha büyük dert![]()
Mesela ban yendiğinde ccleaner ile çerez temizliyorlar sonra tekrar girip hesap oluşturabiliyorlar daha iyi sistem olsa aslında iyi olurAçıldığımız günden beri trollden bol bir şey yok merak etme. Aylardır aynı şekilde cezalandırıyoruz hepsini.
Yok hocam öyle değil mesela bu gün çok fazla troll konusu açıldı bunun önüne geçilmesi için bu zaman konulabilir meselaOnu nereden kestireceksin ki ama. 1 nisanda falan çoğalıyor mu troll konusu![]()