Neler Yeni

TRT'de çocuklara Suriyeli propagandası

Kara*

80+ Silver
Yakında kanallarda türkçe değil arapça her şey yayınlanırsa şaşmam iyi bir şey gibi çocuklara aşılamaya çalışıyorlar. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yakında kanallarda türkçe değil arapça her şey yayınlanırsa şaşmam iyi bir şey gibi çocuklara aşılamaya çalışıyorlar. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Türk halkındaki Suriyelilere kin ve nefret dolu olan kişi sayısı aşırı derece fazla(bende dahil) pek işe yaramaz

Gloxy

80+ Bronze

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Nefret çok fazla ki bu kişilere benimde dahil olduğumu belirteyim bir yanlış yapanı görsem direkt yere posterini çıkaracağım da işte denk gelmiyor ayrıca biz kiracı olarak mülteci barındırmıyoruz arayan olunca vermiyoruz hatta mahallede mülteci görmek çok zor

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
CesarVialpando
Normalde ATV'yi kötülüyoruz da TRT de propaganda konusunda aştı kendini artık.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bu kaç senelik şey neden şimdi ortaya çıkarmışlar anlamadım . Medya olay arıyor zamanında neden böyle haber yapmadılar ya o zaman . Bu arada mültecilere çok karsiyimdir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Yanlış bir şey görmedim.
Onlar burada kalsın tarzındaki ifadeler dışında ben de sorun bulamadım bakın iktidara gelsem ilk icraatim bunları yollamak olur o derece bunu isteyen biriyim ama burada çocuklara çocukların izledikleri şeylerle ırkçılık yapılmaması anlatılıyor gerçekten kendi kendinize faşoluk yapacak yer aramayın.

Ulan kadına tecavüz etmeye çalışan tacizde çığır açmış işsizliğe yol açıp üstüne benim vergilerimle kalan birine neyin propagandası bu

VeloceRR

80+ Bronze
Bu yanlış bir şey görmedim yorumunu yazan mahlukatı çok takmayın :) Kendisi neyin kafasını yaşıyor hala anlamış değilim ama umarım bir gün bu selefi cihatcı ar*plar bunu zararına olur :)

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ulan kadına tecavüz etmeye çalışan tacizde çığır açmış işsizliğe yol açıp üstüne benim vergilerimle kalan birine neyin propagandası bu
Peki savaşdan kaçan okula başlayan 9 yaşındaki çocuğun ırkçılık görüp, ırkından dolayı belkide dövülmesi dışlanması nasıl? Hayır ben yine buna ısınamadım burada kalmalılar burada olmaları daha iyi gibi ifadeler sıkıntılı zaten de ırkçılık da yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yanlış bir şey görmedim yorumunu yazan mahlukatı çok takmayın :) Kendisi neyin kafasını yaşıyor hala anlamış değilim ama umarım bir gün bu selefi cihatcı ar*plar bunu zararına olur :)
derken? Caneri bende sevmem ama burada bir şey yok. Bakın bunu diyen kişi Türkçü ve mültecilerin hemen gönderilmesini isteyen biri.

VeloceRR

80+ Bronze
Peki savaşdan kaçan okula başlayan 9 yaşındaki çocuğun ırkçılık görüp, ırkından dolayı belkide dövülmesi dışlanması nasıl? Hayır ben yine buna ısınamadım burada kalmalılar burada olmaları daha iyi gibi ifadeler sıkıntılı zaten de ırkçılık da yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

derken? Caneri bende sevmem ama burada bir şey yok. Bakın bunu diyen kişi Türkçü ve mültecilerin hemen gönderilmesini isteyen biri.
Görebilene çok şey var menemen kardesım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,678
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom