Neler Yeni

Yardım Truckers MP de oyuna girerken ban hatası

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
Arkadaşlar Şuan Truckers mpde herhangi bir banım yok fakat kuzenimin banı var onun bilgisayarından kendi hesabıma girdim ''size ait olabilecek başka bir hesabın yasaklı olduğunu tespit etti'' gibi bir hata çıktı kendi bilgisayarımdan oyuna girdiğim zaman ise aynı hata çıkıyor nasıl düzeltebilirim?

crabman

80+
Arkadaşlar Şuan Truckers mpde herhangi bir banım yok fakat kuzenimin banı var onun bilgisayarından kendi hesabıma girdim ''size ait olabilecek başka bir hesabın yasaklı olduğunu tespit etti'' gibi bir hata çıktı kendi bilgisayarımdan oyuna girdiğim zaman ise aynı hata çıkıyor nasıl düzeltebilirim?
donanım ban'ı yemiş sanırsam. Sizde onun bilgisayarından kendi hesabınıza girince aynı cihazdan farklı bir hesapla giriş yapıldığını anlayıp sistem sizin hesabı da banlamış herhalde. Anladığım kadarı ile böyle.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
donanım ban'ı yemiş sanırsam. Sizde onun bilgisayarından kendi hesabınıza girince aynı cihazdan farklı bir hesapla giriş yapıldığını anlayıp sistem sizin hesabı da banlamış herhalde. Anladığım kadarı ile böyle.
Bu durumu desteğe anlatsam çözerler mi bu arada benim hesabı banlamışlar derken benim hesapta mı donanım banı yemiş oluyor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bu durumu desteğe anlatsam çözerler mi bu arada benim hesabı banlamışlar derken benim hesapta mı donanım banı yemiş oluyor
Desteğe yaz kanka çözerse onlar çözer

crabman

80+
Desteğe yazmayı deneyin. Sizin hesap ne tür bir ban yedi bir fikrim yok maalesef.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Desteğe yaz kanka çözerse onlar çözer
Desteğe yazmayı deneyin. Sizin hesap ne tür bir ban yedi bir fikrim yok maalesef.
kendimi açıklayabildiğim kadar deneyeceğim olmadı başka şeyler denerim anlamadığım şey şu kendi bilgisayarım üzerinden girdiğim zaman da böyle bir hata alıyorum oysaki benim bilgisayarımda iki hesap arasında bir bağlanttı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye
eatyoualive67
Top Bottom