Neler Yeni

🔴Trump , Zelensky i Kameralar Önünde Aşağıladı !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,086
İsim
Mehmet Aslan
Ukrayna`nın teslim olup yer altı ve yer üstü kaynaklarının %50 sini ABD ye teslim etme kararının ardından anlaşma için Beyaz Saray a giden Zelensky , Trump ile kameralar önünde kavga etti !

Kendimi Zelensky ve Ukrayna halkının yerine koydum da korkunç bir şey ya , hem sevr gibi yıkıcı bir anlaşmaya mecbur bırak hem de Dünya nın önünde fırça çek. Çok çok ilginç bir dönemden geçiyoruz , bu seviyede aşağılamanın Dünya üzerinde örneği az valla. Adam halkı adına gitmiş sen orada aşağılıyorsun fırça çekiyorsun , köşeye sıkıştırmışlar eziyorlar adamı , üzüldüm valla :D

Görüntüler👇

Son düzenleme:

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren
Ukrayna Rusya'nın ve ABD'nin kendine bu kahpelikleri yapacağını bilse yemin ediyorum ikinci dünya savaşında Almanların tarafında savaşırdı.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Ukrayna Rusya'nın ve ABD'nin kendine bu kahpelikleri yapacağını bilse yemin ediyorum ikinci dünya savaşında Almanların tarafında savaşırdı.
savaşanlar vardı zaten , sovyet zorlamasıyla zorunlu olarak savaştılar yoksa bağımsız olsalardı karışmazlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sevr'den beter değil bu arada adamların sadece yer altı kaynakları gitti , sevr haritasına nazaran hiç bir şey

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,086
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
savaşanlar vardı zaten , sovyet zorlamasıyla zorunlu olarak savaştılar yoksa bağımsız olsalardı karışmazlardı

sevr'den beter değil bu arada adamların sadece yer altı kaynakları gitti , sevr haritasına nazaran hiç bir şey
Sevr kadar kötü ya , direk ekonomine el koyuyorlar.

Umarım olay tatlıya bağlanır Ukrayna nato'ya alınsın biz batılı değerler ailesi mutlu olsun🕊️👍✌️

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
yo

Ne demek sadece yer altı kaynakları?

Geleceğini sattı Ukrayna'nın; Ukrayna, Avrupa'nın en büyük lityum rezervine sahip.

Trump-Elon yakınlığına bakarsak, niye önemli olduğunu anlarsınız herhalde.
Umarım olay tatlıya bağlanır Ukrayna nato'ya alınsın biz batılı değerler ailesi mutlu olsun🕊️👍✌️
Bağırttı yorum.
"Olay tatlıya bağlanır" "
Savaşan Ukraynalılar var zaten. Onu geçtim, ordunun ideolojisi zaten Nazi.Azov Taburuna bakabilirsiniz.

1905

80+ Silver
gerçekten çok üzücü bir durum. %50 nedir ya. aşağılamak da ayrı bir karaktersizlik. sanki kendileri çok masummuş gibi...

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Ne demek sadece yer altı kaynakları?

Geleceğini sattı Ukrayna'nın; Ukrayna, Avrupa'nın en büyük lityum rezervine sahip.

Trump-Elon yakınlığına bakarsak, niye önemli olduğunu anlarsınız herhalde.

Bağırttı yorum.
"Olay tatlıya bağlanır" "

Savaşan Ukraynalılar var zaten. Onu geçtim, ordunun ideolojisi zaten Nazi.Azov Taburuna bakabilirsiniz.
ukrayna sahip olsa ne olcak işlenmesi için çine gidecek her halükar , dengelerin sağlanması açısından iyi oldu

MufasaBoss

80+ Bronze
Ukrayna`nın teslim olup yer altı ve yer üstü kaynaklarının %50 sini ABD ye teslim etme kararının ardından anlaşma için Beyaz Saray a giden Zelensky , Trump ile kameralar önünde kavga etti !

Kendimi Zelensky ve Ukrayna halkının yerine koydum da korkunç bir şey ya , hem sevr gibi yıkıcı bir anlaşmaya mecbur bırak hem de Dünya nın önünde fırça çek. Çok çok ilginç bir dönemden geçiyoruz , bu seviyede aşağılamanın Dünya üzerinde örneği az valla. Adam halkı adına gitmiş sen orada aşağılıyorsun fırça çekiyorsun , köşeye sıkıştırmışlar eziyorlar adamı , üzüldüm valla :D

Görüntüler👇

Ulab Trump Ne Cins Adamsın Abd Ye Güvenmemek İyi Bir Seçenek Adam Yardım İstiyor Adama Egolu Davranıp Aşağışlıyorsun

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Arif
Ukrayna neyin varsa bırak bize :mad: bunlarla çarpışmasını iyi biliriz
İktidar böyle kalmaya devam ederse kimseyle çarpışmayız hocam. Eline ayağına bakmaya devam ederiz böylelerinin. Çünkü baştakiler zaten onların uşakları.

Top Bottom