4bdex 80+ Bronze Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1,088 Dahası Reaksiyon skoru 511 İsim Abdullah Berat Ağyazı 23 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 DonanımFikir yazmış: banada sığmadı (kafam büyüktür ama sonunda sığdırdım az açıklık kalsada Devamı için tıklayın... sığmadıysa nasıl ayarladınki
DonanımFikir yazmış: banada sığmadı (kafam büyüktür ama sonunda sığdırdım az açıklık kalsada Devamı için tıklayın... sığmadıysa nasıl ayarladınki
DonanımFikir Moderatör Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 23,891 En İyi Cevap 10 Dahası Reaksiyon skoru 36,796 İsim Selimhan İlgilendiği Kategoriler SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı Steam #Samsunlu 23 Eylül 2020 #15 Berat gs24 yazmış: sığmadıysa nasıl ayarladınki Devamı için tıklayın... kafa bandını ayarlamamışım kılavuzdada yazıyor zaten nasıl ayarlanacağını sonradan gördüğüm için ona göre yaptım ve daha rahat sığdı kafama
Berat gs24 yazmış: sığmadıysa nasıl ayarladınki Devamı için tıklayın... kafa bandını ayarlamamışım kılavuzdada yazıyor zaten nasıl ayarlanacağını sonradan gördüğüm için ona göre yaptım ve daha rahat sığdı kafama
4bdex 80+ Bronze Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1,088 Dahası Reaksiyon skoru 511 İsim Abdullah Berat Ağyazı 23 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 DonanımFikir yazmış: kafa bandını ayarlamamışım kılavuzdada yazıyor zaten nasıl ayarlanacağını sonradan gördüğüm için ona göre yaptım ve daha rahat sığdı kafama Devamı için tıklayın... tmm be inş öyle sıkıntılar yaşamam
DonanımFikir yazmış: kafa bandını ayarlamamışım kılavuzdada yazıyor zaten nasıl ayarlanacağını sonradan gördüğüm için ona göre yaptım ve daha rahat sığdı kafama Devamı için tıklayın... tmm be inş öyle sıkıntılar yaşamam