Neler Yeni

TRUST GXT 450 BLİZZ RGB 7.1 Kulaklık

IcelY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yavuz Selim
Merhabalar, ben bu kulaklığı İtopya'dan 30.12.2021 tarihinde satın aldım 03.01.2021 tarihinde elime ulaştı ilk başta bir sıkıntı yoktu hiç düşürmedim, çok dikkat etmeme rağmen sol tarafa göre sağ taraf daha az ses vermeye ve bass'larda patlama yapmaya başladı, iade mi edeyim değişim mi sağlayayım? Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapayım? 210 TL'ye satın aldım, iade edip James Donkey mi alayım değişim mi sağlayayım bugün UPS Kargo gelecek yardımcı olabilirseniz sevinirim.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
bu devirde 50 dolar altında hemen hemen bir çok kulaklık uzun süre malesef götürmüyor. Belli bir malzeme kalitesi ve iç tesisat kalitesi için Min. 50 dolar para vermen gerekiyor. 50 Doları sınır noktası olarak baz al aşağıya indikçe kalite düşer arıza oranı yükselir. Yukarı çıktıkça kalite artar arıza oranı azalır. Tabi bu fiyat bandını yurt dışındaki fiyatlar ile takip edebilirsin türkiyede fiyatlara aldırma millet 20 dolarlık kulaklığa 50 dolarda yazabiliyor.

IcelY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yavuz Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu devirde 50 dolar altında hemen hemen bir çok kulaklık uzun süre malesef götürmüyor. Belli bir malzeme kalitesi ve iç tesisat kalitesi için Min. 50 dolar para vermen gerekiyor. 50 Doları sınır noktası olarak baz al aşağıya indikçe kalite düşer arıza oranı yükselir. Yukarı çıktıkça kalite artar arıza oranı azalır. Tabi bu fiyat bandını yurt dışındaki fiyatlar ile takip edebilirsin türkiyede fiyatlara aldırma millet 20 dolarlık kulaklığa 50 dolarda yazabiliyor.
yani iade mi edeyim değişim mi yapayım pek fazla bütçem yok James Donkey mi alayım trust mu çok kararsızım bana yardımcı olabilir misin ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,519
İsim
Hakanbey
yani iade mi edeyim değişim mi yapayım pek fazla bütçem yok James Donkey mi alayım trust mu çok kararsızım bana yardımcı olabilir misin ?
biraz şans işi değişim yaptır belki problem olmaz, belki olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom