crazyboy40
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,756
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sen sorumu cevapla boşver bildirimiKanki bildirim gelmemiş kusura bakma.
sen sorumu cevapla boşver bildirimiKanki bildirim gelmemiş kusura bakma.
Modem'in modelini söylemen lazım kanki ben göremedim. Ona göre konuşalım.
Her türlü yeter kanki bu. Türknet'in vereceği modem de bunun gibi bir şey olur heralde. 300Mbps'e kadar da destekliyor. Masraf yapmamak adına kullanılabilir. Benim evde ttnet'in 10 yıllık modemi var bunun yarısı bile değil ama işimi görüyor az çok. Ben de TürkNet müşterisiyim.![]()
Tp-Link TD-W9970 300 Mbps Kablosuz N Usb-Vdsl2-Fiber Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
Tp-Link TD-W9970 300 Mbps Kablosuz N Usb-Vdsl2-Fiber Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bana hem bildirim gelmedi simdi geldi ve konu hakkinda fikrim yok@Beyfendiiii6 @Yasin Çelik çağırdım gelmediler
@Yasin Çelik yiğidim hadi seni bekliyorum aslanım benim kurtar beni modem derdinden![]()
Tp-Link TD-W9970 300 Mbps Kablosuz N Usb-Vdsl2-Fiber Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
Tp-Link TD-W9970 300 Mbps Kablosuz N Usb-Vdsl2-Fiber Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
memnun musun knk 100mbs fiber olanı alcam 76tl müşteri hizmetleri nasıl knk bi speedtest ssi atsana ciğerimHer türlü yeter kanki bu. Türknet'in vereceği modem de bunun gibi bir şey olur heralde. 300Mbps'e kadar da destekliyor. Masraf yapmamak adına kullanılabilir. Benim evde ttnet'in 10 yıllık modemi var bunun yarısı bile değil ama işimi görüyor az çok. Ben de TürkNet müşterisiyim.
Bizim altyapı yokki kankim. Tarifem 100Mpbs ama altyapı 16mbps olduğu için 13-14 civarı alıyorum. Modem kötü olduğu için gündüzleri hızım 10 falan oluyor.memnun musun knk 100mbs fiber olanı alcam 76tl müşteri hizmetleri nasıl knk bi speedtest ssi atsana ciğerim
müşteri hizmetleri nasılBizim altyapı yokki kankim. Tarifem 100Mpbs ama altyapı 16mbps olduğu için 13-14 civarı alıyorum. Modem kötü olduğu için gündüzleri hızım 10 falan oluyor.
tt den herkes iyidir zaten inşallah memnun kalırımMüşteri hizmetlerinden ben memnunum. İnternet yavaşladığında vs. arıyorsun hemen ilgileniyorlar. Uzaktan reset atıyorlar, destek talebi oluşturuyorlar.
Bu modem fiber destekliyormuş. Çok ezmişiz bu modemi be.@Yasin Çelik yiğidim hadi seni bekliyorum aslanım benim kurtar beni modem derdinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
memnun musun knk 100mbs fiber olanı alcam 76tl müşteri hizmetleri nasıl knk bi speedtest ssi atsana ciğerim
2018-2019 yılının en iyi internet sağlayıcısı seçildi Türknet. Biz de 4 senedir üyeyiz sanırım. Henüz başıma olumsuz bir durum gelmedi. Sinirlenip modemin kablosunu apartman altyapısından koparttığımda bile gelip yaptılar. Canım sağlayıcımtt den herkes iyidir zaten inşallah memnun kalırım
müşteri hizmetleri nasıl