TT Fiber altyapı dönüşümü için ne yapmam lazım

Reaksiyon skoru
4
şimdi ben bundan 4 gün önce türk telekom il müdürlüğüne gidip binamıza fiber istediğimizi belirttik ve oda gerekli kağıdı verdi işte yazdık kağıdı doldurduk ordaki çalışan ise bu yılki bütçe kalmadı seneye ertelenir büyük ihtimal falan dedi benimde aklıma takıldı aynı gün btk ya mesaj ilettim mahalledeki hat kutusunda fibernet hizmeti olduğunu ve hat kutusundan binaya binadan dairelere kadar fiber istediğimi ve kablolar için binada şaft olduğunuda belirttim babam yönetici yardımcısı olduğu için yöneticiyle konuştu ve o da izin verdi btk ya da yönetim kararıyla fiber dönüşüm talep ediyoruz yazdım türk telekomdan gelen yanıtı fotoğraf olarak eklerim yani olmadı gibi geliyor bana başka ne yapabilirim 2026 yı mı beklemeliyim yoksa daha çok dilekçe falan mı yazmam lazım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-21 005151.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-21 005151.webp
    49.6 KB · Hit: 52
Dostum adamın yoksa seni kanser ederler yaparız ederiz deyip hiç bir şey yapmazlar. bizim altyapı hiç yoktu 10 senedir en son baya bi kişi şikayet ettik muhtara söyledim falan tüm mahalleye fiber geldi yani bu işler çok karışık. keyifleri nasıl istiyorsa öyle yapıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer hali hazırda bi internet altyapın varsa çok zor gelmeleri. hiç olmasaydı fiber bağlarlardı bilfiğim kadarıyla artık vdsl devri bitti sadece fiber bağlanıyor.

kardeşim 4 metre ötemdeki altyapı için yıllar boyunca başvuru yaptım, dilekçe yolladım 3sene boyunca getirmediler sonrasında taşındım. sen istedin diye getirme ihtimalleri yok kendi projeleri içindeysen gelir, değilsen gelmez.

Geri